Annons: Shoppa min stil

Kofta
Basker
Kjol
Blus
Satinkjol
Cardigan
Pullover
Kjol
Väska
Slingbacks
Ankelboots
Klänning
Skjorta
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Jeans
Pälsjacka
Klännning
Kofta
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Linne
Pullover
Väska
Grå kavaj
Linne
Slacks
Kappa
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Kappa
Kavaj
Vit blus
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Byxor
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Sneakers
Blus
Kofta
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Slipover
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Bag
Kofta
Väst
Kavaj
Blus
T-shirt
Linne
Kofta
Pullover
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Pullover
Kavaj
Väska
Kappa
Cape
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kjol
Skjorta
Väska
Skjorta
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Samtal 3 med min livscoach

God morgon fina. Hoppas ni mår bra idag ?. Igår hade jag samtal med min livscoach Karin och vi pratade om en massa saker och det kändes verkligen bra efteråt. Hon hjälper mig att bygga upp mitt självförtroende, få bättre inställning till olika saker, undvika oro med mera. Vi pratade mycket om min söndagsångest och kom på några saker jag ska testa för att slippa den.

Jag kommer att köra yoga på förmiddagen och sedan se till att ha något på söndagskvällen att se fram emot. Det behöver inte vara något speciellt, kanske att jag och Carl lagar någon god mat, efterrätt, ser en film, spelar spel, eller något annat. Får se om det funkar :). Svårt att göra något för att slippa oro när oron inte riktigt beror på något specifikt.

Nu är det fredag och ikväll ska jag på bio med Anna och hennes frisör Samantha. Jag har aldrig träffat henne tidigare så det blir kul :).

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?