Bio Spegeln och L’enoteca i Malmö

Bio Spegeln och L’enoteca i Malmö

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I helgen har jag ochCarl ännu en bröllopsfest vi ska gå på. Ikväll har han dock varit krasslig och varit hemma och jag var på bio Spegeln med Anna och Samantha och såg filmen A Simple Favor. Så bra film och så glad att vi alla fick platser på bio Spegeln som är Malmös bästa och lyxigaste biograf.

Vi beställde in mat och bubbel till filmen och maten var så god. Jag tog en polenta med goda tillbehör. Mums! Efter bion kände vi för att gå vidare till en bar och hamnade på trevliga vinbaren L’enoteca där ägaren (kändes det som:) rekommenderade ett rött kryddigt vin som vi delade en flaska av. Så trevlig personal och hög kvalitet på vinet. Vi hade en så trevlig kväll och smed en massa roliga planer ?.

Nu sova. God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera