13   90
26   234
48   319
34   384

Billiga sängar på nätet hos Chilli

Billiga sängar på nätet – blogginlägg i samarbete med Chilli

Hej fina. Äntligen fredag, så skönt! Det blir en hel del blogginlägg om inredning nu och är du på jakt efter säng kan jag tipsa om att webbutiken Chili säljer billiga sängar på nätet. Både jag själv och många av mina vänner har lyckats göra riktiga fynd hos Chilli så jag rekommenderar verkligen er att spana in dom :).

Som jag tidigare diskuterat här i bloggen är ju sängen en så viktig del i hemmet och hela ens liv egentligen. En säng kan kännas som en stor investering men då den kan användas i många många år är det ju verkligen värt det i längden. Chilli erbjuder en massa fina och billiga sängar av bra kvalitet och som passar alla stilar och kroppar. De har flera olika sorters sängar såsom kontinentalsängar, ställbara sängar och våningssängar. De har även en massa billiiga sängtillbehör såsom bäddmadrasser, sängramar och sängskåp. Hur bra som helst :).

Nedan ser ni några av mina favoriter bland Chillis billiga sängar. Kika in i webbutiken och hitta den säng som passar just dig bäst! 🙂

 

Mina favoriter bland billiga sängar hos Chilli

 

billiga sängar 2

Den här som heter Ardelle, är 140 cm och har en sådan fin sänggavel som jag älskar. Finns även i svart. 

 

billiga sängar
Den här sängen heter Romance lyx och bara namnet gör ju att jag älskar den 😉 Den ser ju riktigt lyxig ut och finns i flera färger.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?