Annons: Shoppa min stil

Linne
Klänning
Klänning
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Jeans
Väska
Klänning
Cardigan
Kavaj
Byxor
Väska
Pullover
Klännning
Kavaj
Väska
Linne
25   324
79   510
48   532
40   603
59   661

Tror att det kan vara sunt

Hej fina. Det är inte ofta jag går hem på lunchen nuförtiden men idag gör jag det. Carl är lite krasslig och jobbar hemifrån så då fixar jag lite mat till oss (kolar pasta, värmer rester ?). Stackarn. Jag har rätt mycket på jobbet idag och allt tar ju så mycket längre tid än man tänker. Nu blir det snabb lunch och sedan tillbaka till kontoret.

Ikväll är det också fullt upp med behandling och blogginlägg hos Xperience. Det är ju så kul med roliga grejer efter jobb men jag funderar på om jag ska börja planera för en kväll i veckan där jag bara är hemma. Får se hur det går med det men jag tror att det kan vara sunt faktiskt.

Nu lunch med Carl.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?