Portobello i Malmö

Portobello i Malmö

Hej fina. Igår kväll mötte vi upp Alice, Jacob och en massa andra vänner på restaurang Portobello i Malmö. Jag hade aldrig varit där och det är ju en pizzeria så man trodde inte att det skulle vara ett supermysigt ställe som det var!

Portobello i Malmö är en pizzeria men de hade verkligen en massa på menyn. Jag valde att äta grillspett med tzatziki, sallad och pommes frites. Man fick verkligen stora portioner så man blev riktigt mätt! Hon som serverade oss var supertrevlig och liksom familjär. Man kände sig verkligen välkommen!

Efter vi ätit på Portobello i Malmö gick vi hem till Jakob för kaffe och dessert. Så god smoothie med choklad, mandelmjölk, banan med mera. Mysig kväll! Vi var hemma vid elvatiden och somnade direkt. Idag väntar en ny dag på jobbet och sedan ett besök hos Xperience för en behandling och sedan häng.

Ha en fin dag!

Bild från Portobello i Malmö

Följ:
Share:

Kommentera