Hemtrevliga företagsbostäder i Malmö

Hemtrevliga företagsbostäder i Malmö – blogginlägg i samarbete med Företagsbostäder

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra denna höstiga tisdag. Idag vill jag tipsa er om ett företag som heter Företagsbostäder som jobbar med att hyra ut hemtrevliga företagsbostäder i Malmö, Göteborg, Stockholm, Linköping, Lund och Helsingborg. De städer där flest företag har sina säten helt enkelt :). Dessutom ligger alla lägenheter centralt så man inte behöver tänka så mycket på logistik när man vill utforska stan, gå ut och äta eller något annat. Deras bostäder i Malmö finns i Centrum, Västra Hamnen, Mobilia och Limhamn. Är man företagare med anställda som arbetar på annan ort och/eller reser mycket i jobbet kan övernattningslägenheter vara en bra lösning.

Visionen hos Företagsbostäder är att erbjuda hemtrevliga företagslägenheter snarare än opersonliga och kala som många icke permanenta boenden ofta kan kännas. Samtliga av deras lägenheter, oavsett om det är en studiolägenhet eller fem rum och kök, är fullt utrustade med allt man kan tänkas behöva för självhushåll.

Nu har inte jag själv veckopendlat eller rest mycket i mina jobb men det här med att ha en trygghet och känna sig bekväm tycker jag är väldigt viktigt. Kan tänka mig att det är så även för de som veckopendlar eller reser, att det är skönt att kunna känna sig lite mer hemma även fast man är iväg. Liksom kunna komma hem och landa efter en intensiv dag även fast man inte är hemma-hemma.

Företagsbostäder är störst i hela Sverige när det kommer till uthyrning av bostäder till företag. Läs gärna mer om deras affärsidé och erbjudanden på deras hemsida :). Nedan några bilder från några av deras  lägenheter.

 

 

Följ:
Share:

Kommentera