Annons: Shoppa min stil

Tröja
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Skjortklänning
Skjorta
Jeans
Byxor
Kofta
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Tröja
Kavaj
Väska
Kappa
Knytblus
Klänning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Byxor
Basker
Klänning
Kavaj
Klännning
Kappa
Grå kavaj
Cardigan
Pälsjacka
Linne
Väska
Linne
Kofta
Väska
Blus
Väska
Väst
Kjol
T-shirt
Kofta
Kofta
Blus
Väska
Slipover
Kofta
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Pullover
Satinkjol
Kofta
Jacka
T-shirt
Sneakers
Skjorta
Cape
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klänning
örhängen
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Knytblus
Bag
Kofta
Halsduk
Klänning
Blus
Kjol
Kappa
Slingbacks
Pullover
Klänning
Vit blus
Ankelboots
Blus
Skjorta
Kavaj
Boots
Skjorta
Pullover
Linne
Stövel
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Skjorta
Halsduk
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Klännning
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Tröja
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kappa
Jacka
Pullover
Kavaj
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Slacks
39   336
43   412
49   383
55   514
24   471

Hemtrevliga företagsbostäder i Malmö

Hemtrevliga företagsbostäder i Malmö – blogginlägg i samarbete med Företagsbostäder

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra denna höstiga tisdag. Idag vill jag tipsa er om ett företag som heter Företagsbostäder som jobbar med att hyra ut hemtrevliga företagsbostäder i Malmö, Göteborg, Stockholm, Linköping, Lund och Helsingborg. De städer där flest företag har sina säten helt enkelt :). Dessutom ligger alla lägenheter centralt så man inte behöver tänka så mycket på logistik när man vill utforska stan, gå ut och äta eller något annat. Deras bostäder i Malmö finns i Centrum, Västra Hamnen, Mobilia och Limhamn. Är man företagare med anställda som arbetar på annan ort och/eller reser mycket i jobbet kan övernattningslägenheter vara en bra lösning.

Visionen hos Företagsbostäder är att erbjuda hemtrevliga företagslägenheter snarare än opersonliga och kala som många icke permanenta boenden ofta kan kännas. Samtliga av deras lägenheter, oavsett om det är en studiolägenhet eller fem rum och kök, är fullt utrustade med allt man kan tänkas behöva för självhushåll.

Nu har inte jag själv veckopendlat eller rest mycket i mina jobb men det här med att ha en trygghet och känna sig bekväm tycker jag är väldigt viktigt. Kan tänka mig att det är så även för de som veckopendlar eller reser, att det är skönt att kunna känna sig lite mer hemma även fast man är iväg. Liksom kunna komma hem och landa efter en intensiv dag även fast man inte är hemma-hemma.

Företagsbostäder är störst i hela Sverige när det kommer till uthyrning av bostäder till företag. Läs gärna mer om deras affärsidé och erbjudanden på deras hemsida :). Nedan några bilder från några av deras  lägenheter.

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?