Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Klännning
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Ankelboots
Väska
Basker
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kappa
Kofta
T-shirt
Blus
Kappa
Pullover
Väska
Kappa
T-shirt
Slacks
Klänning
Kjol
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Slipover
Kofta
Linne
Väska
Slingbacks
Byxor
Kofta
Linne
Knytblus
Jeans
Byxor
Väska
Linne
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Halsduk
Kofta
Blus
Väst
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Pälsjacka
Kjol
Klännning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Cardigan
Tröja
Väska
Väska
Bag
Väska
T-shirt
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Blus
Vit blus
Kavaj
Kjol
Väska
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
21   258
34   401
36   397
55   438
45   527

Filminspelning idag

God morgon fina ni. Min söndagsångest gick över igår efter ett yogapass. Jag måste komma ihåg att det funkar och att jag ska göra det på förmiddagen så jag kan vara lugn sedan resten av dagen. Idag blir det en heldag på kontoret. Förra veckan blev det mycket restid så det känns skönt att vara lite på hemmaplan denna vecka.

Fast jag har inte direkt lite att göra den här veckan. Varken på jobb eller efter jobb. Idag har jag till exempel en filminspelning hos Xperience Lailas Luxury Salon där jag fixar mitt hår. Jag, Charlotta och Marie ska dit och bli filmade till ett nytt koncept de ska lansera inom kort. Spännande! Andra planer för veckan är middag med vänner, event och bio. Till helgen ska jag och Carl på en bröllopsfest. Det är något som händer varje kväll helt enkelt!

Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?