Den perfekta sängen

Den perfekta sängen – blogginlägg i samarbete med Kila Möbler

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er denna måndag. Idag vill jag tips er om en webbutik där man kan hitta den perfekta sängen och alla tillbehör man kan tänkas behöva – Kila Möbler. Är det något som är värt att investera i så är det en bra säng. Kroppen kan ju verkligen påverkas av hur man sover och olika kroppar har olika behov när det kommer till rätt madrass till exempel.

Sovrummet är ju ett så viktigt rum i hemmet och valet av säng viktigast av allt. Kila Möbler har ett riktigt stort sortiment av sängar, madrasser, lakan, påslakan, kuddar, överkast med mera. Helt enkelt allt som behövs till sängen. Jag är säker på att de har den perfekta sängen och de perfekta tillbehören för just dig och dina önskemål och behov. Dessutom till riktigt bra priser!

För mig är den perfekta sängen en som både är fin, bekväm och inte för mjuk. När jag och Carl köpte säng ville jag ha den hårdaste modellen men nu har vi faktiskt köpt en ny bäddmadrass som är lite mjukare. Vi valde även en säng som är 140 cm bred för att liksom inte komma allt för långt ifrån varandra =).  Jag har valt ut några favoriter bland sängar och sängtillbehör hos Kila Möbler. Kika in i webbutiken för att hitta dina egna! 🙂

 

Den perfekta sängen och sängtillbehören

den perfekta sängen
Här en av alla sängar som finns hos Kila Möbler. Den heter Hilding Original Kontinentalsäng. Man kan själv välja vilken färg och storlek man vill ha på deras sängar och även färgen på de sängben som ska höra till. Jag hade ju valt vita sängben eftersom jag älskar att ha så mycket vitt som möjligt i hemmet :).

 

den perfekta sängen
Jag tycker att det är fint med lite jordnära färger i sovrummet. Detta Posh överkast skulle verkligen passa ihop med färgen på våra gardiner i sovrummet. Så fint! Finns även i mörkblått och grått.

 

 

den perfekta sängen
Gillar även det här beige fina bäddsetet i egyptisk bomull. Ser så skönt ut 🙂 

 

Följ:
Share:

Kommentera