Finloppis i Malmö

Finloppis i Malmö

Hej fina. Igår vid lunchtid mötte jag upp Anna på Studio för att gå på Finloppis  i Malmö. Som ni säkert vet älskar jag second hand och faktiskt så köper jag nästan alla kläder, väskor, skor med mera second hand. Folk har en tendens att sälja helt oanvända plagg, ofta även helt nya som fortfarande finns i butik. Min outfit på första bilden nedan är till exempel helt second hand förrutom väskan. Kavajen från H&M fyndande jag för 150 SEK på Tradera när den fortfarande fanns i butik på H&M och kostade 500 typ. Klänningen är från Whyred och även den fyndade jag second hand för 200 SEK.

Igår när vi strosade runt på Finloppis i Malmö lyckades jag fynda två klänningar från Filippa K för totalt 250 SEK. Allt som säljs i andra hand är ju inte billigt, ofta bara någon hundring billigare än när det är nytt i butik, men ibland lyckas man fynda som jag gjorde igår. Jag är så nöjd!

Efter att ha gått runt på Finloppis i Malmö ett tag blev både jag och Anna sjukt hungrig. Vi bestämde oss för att prova restaurangen Poke Poke i Malmö. Det blev varsin poke bowl med tonfisk. Så gott och fräscht. När vi satt där började det ösregna men det hann bli soligt igen innan vi var klara. Sedan passade vi på att ta lite nya outfitbilder. Vi är ju så lika med sådant där haha.

Efter vår fotosession gick vi vidare till Café Gustav Adolf för ett glas bubbel och kaffedrink. Så mysigt att bara sitta och snacka. Och Anna får mig verkligen alltid att skratta. Vi planerade även för en middag hemma hos Anna med våra sambos. Lite av en parmiddag men jag tror ingen av våra män gillar att kalla det så haha. Det blev verkligen en heldag från 12 till 18 typ. Så roligt. Sedan kom jag hem till Carl som hade handlat allt till middagen. Han är så grym!

Vi åt ostron till förrätt, Moules Mariniere med aioli till huvudrätt och flamberade äpplen med socker och kanel till efterrätt. Carl fick fixa det mesta och det ville han nog också då mina kunskaper i att öppna ostron och flambera är obefintliga ;). Mitt uppdrag när vi lagar Moules Mariniere brukar vara att knacka på de öppna musslorna för att se om de stänger sig som de ska göra om man ska kunna äta dom. Viktigt uppdrag ändå ;).

Idag är Carl iväg och spelar volleyboll och jag ska gå och hämta lite paket och sedan köra yoga. Har lite söndagsångest som jag ska försöka hantera så bra jag kan. Vet inte riktigt varför jag får söndagsångest, det är sällan något specifikt jag har ångest över. Hoppas min livscoach kan hjälpa mig bota eller i alla fall hantera det. Ha en underbar dag fina ni!

 

Bilder från Finloppis i Malmö med mera
Följ:
Share:

Kommentera