Mineral i Malmö

Mineral i Malmö

Hej fina. Jag var nog lite trött igår kväll efter en intensiv och lång jobbvecka. Jag skrev ju att jag, Charlotta och Katy skulle äta på Bouchon men det var ju Mineral i Malmö som vi bokat in oss på ?. Så mysigt med middag med fina vänner.

Jag tycker att atmosfären på Mineral i Malmö är riktigt mysig. Lokalen är ganska liten och det är en väldigt avslappnad stämning där. När vi skulle beställa mat visade det sig dock att de typ inte hade något glutenfritt alls. Det enda jag kunde äta på deras meny var en plocktallrik med lite olika kalla snacks som oliver, fröbröd med mera. Det var i och för sig väldigt gott men man hade velat välja på några varma glutenfria rätter också.

Det var ändå en väldigt trevlig kväll med Charlotta och Katy. Perfekt fredagskväll efter en lång vecka. Vi satt bara och snackade och åt i några timmar. Så mysigt! Blir nog fler besök till Mineral men kanske inte för middag då det inte var mycket att välja på för mig som glutenintolerant. Blir nog ett glas vin eller så bara nästa gång. Jag kom hem vid kanske halv tolv och såg senaste Efterlyst innan jag gick och la mig. Carl var på en födelsedagsfest i Köpenhamn och kom hem klockan tre inatt. Då hade jag somnat men vaknade såklart till.

Nu har vi precis ätit frukost och snart ska jag möta upp Anna vid Studio för att gå på Finloppis som är där idag. Får se om vi gör några bra second hand-fynd. Ska bli kul att ses i alla fall :). Ikväll har jag och Carl inte några planer och det känns så himla skönt. Det har verkligen varit en lång vecka så jag ser fram emot att bara hänga hemma i soffan och äta en god middag. Vi tar oss nog till Saluhallen för att handla hem lite god mat :).

Ha en underbar lördag fina ni! ❤️

mineral i malmö

mineral i malmö

Följ:
Share:

Kommentera