Annons: Shoppa min stil

Pullover
Byxor
Kjol
T-shirt
Blus
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Väst
Kavaj
Kavaj
Jeans
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Väska
Sneakers
T-shirt
Klänning
Blus
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Väska
Klänning
Väska
Linne
Kjol
Kavaj
Klänning
T-shirt
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Slacks
Kavaj
Slipover
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
T-shirt
Ankelboots
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Kofta
Linne
Kappa
Kavaj
Kofta
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
Cape
Skjorta
Väska
Vit blus
Linne
Skjorta
Basker
Väska
Satinkjol
Bag
Väska
Klänning
Skinnkjol
Knytblus
Cardigan
Klännning
Blus
Skjorta
Väska
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Kappa
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Klännning
Kavaj
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Halsduk
Pullover
T-shirt
Kofta
Slingbacks
Kappa
Kappa
Tröja
7   68
49   321
39   367
38   425
36   398

På byggarbetsplatser i Oslo

Hej fina ni. Som ni säkert vet är den här bloggen något jag driver vid sidan av ett heltidsjobb. Jag jobbar med marknadsföring och kommunikation på ett IT-företag och våra kunder finns i alla möjliga branscher. Byggbranschen är en av dem och då och då får jag åka ut och intervjua personer i byggprojekt. Nu på min endagsresa till Oslo träffade jag två chefer inom bygg och jag fick då även följa med ut på projekten. Självklart i reflexjacka och en bygghjälm. Lite annorlunda outfit än de jag brukar visa upp här ;).

Jag kom fram till Oslo flygplats vid halv elva på förmiddagen och tog då direkt ett tåg till centralstationen. Jag hade varit lite nervös över hur jag skulle ta mig till centrala Oslo men det gick hur bra som helst! Kände mig faktiskt lite världsvan när jag klev av planet.

Båda mina intervjuer var precis vid byggprojekt vid centralstationen så det var verkligen hur smidigt som helst! De jag träffade var båda väldigt trevliga, en man och en kvinna. Coolt med folk i byggbranschen ändå, Särskilt kvinnor i byggbranschen. Jag kan säga att jag stack ut lite med mina högklackade skor och handväska när jag kom in på deras projektkontor haha. Bra att jag fick låna lite bättre kläder som funkade på själva byggarbetsplatserna.

Efter mina möten strosade jag runt där vid operan och vattnet där projekten låg. Så fint där vid operan. Jag hann även gå lite i stan och sitta på ett café och jobba lite. Alltså jag måste säga att jag verkligen fick ett bra intryck av Oslo. Så mysig och fin stad. Måste komma tillbaka :). Jag åt middag på flygplatsen då mitt flyg inte gick förrän kl 22. Blev sen hemkomst men jag unnade mig en timmes sovmorgon imorse så jag känner ändå att jag är tillräckligt pigg.

Nu back to work. Ha en underbar fredag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?