46   269
2   139
24   239
26   260

Borde bli mer sparsam?

Hej fina ni. Ojoj det har verkligen varit fullt upp på kontoret idag. Det här med att resa är ju kul men tar ju mycket tid från annat man måste få gjort. Jag skulle egentligen på massage efter jobbet men jag hade helt enkelt för mycket att göra så jag fick flytta fram den till onsdag nästa vecka. Så blir det ibland ?.

Nu är jag hemma och landar lite i soffan. Så skönt med helg. Jag har känt mig förkyld under veckan men nu känns det mycket bättre. Om en timme ska jag möta upp Charlotta och Katy för middag på Bouchon. Jag har ätit där en gång tidigare och jag minns att lokalen kändes väldigt mysig. Dock är det ju en massa naturviner som jag ju som ni nu vet inte är något jättestort fan av. Blir nog hur bra som helst ändå! Sällskapet gör ju det mesta ❤️.

Det har blivit mycket äta ute på sistone men nästa månad får jag nog snåla lite. Det är bara så mysigt att äta middag ute på stan med fina vänner. Men borde nog börja bli lite mer sparsam igen. Ett tag la jag undan hur mycket som helst varje månad men nu har jag ju funnit en massa nya vänner här nere som jag hittar på roliga saker med dom middagar, bio, spa med mera. ?❤️

Ha en underbar fredagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?