46   269
2   139
24   239
26   260

Vinprovning i Malmö med Vinklubben Tre Kronor

Vinklubben Tre Kronor – vinprovning i Malmö

Hej fina ni. I somras hade jag som ni vet min 30-årsfest och en superbra present som jag fick av mina kära vänner Marie och Joakim var vinprovning i Malmö för oss alla fyra. Så trevligt med upplevelser ju! Och speciellt upplevelser som man kan göra tillsammans med de som ger det i present. VI har faktiskt alla varit på vinprovning i Malmö tillsammans en gång tidigare, även då med Vinklubben Tre Kronor som denna gång.

Vad jag gillar med Vinklubben Tre Kronor är att de som har vinprovning i Malmö (och kanske resten av Sverige) är så himla chill. De känns så himla osnobbiga vilket jag verkligen uppskattar som deltagare på deras vinprovningar. De fokuserar väldigt mycket på att lära ut och fokuserar mycket på viner som alla ska kunna ha råd med och ha lätt att få tag på. Jag älskar också att de är så emot naturviner. Jag tycker verkligen inte att de naturviner jag druckit har varit så goda och framför allt inte värt priset då icke naturviner liksom är så mycket godare och kostar lika mycket (eller mindre).

Sedan hela den här tillsatsdiskussionen kring vin nu. Fokus är väl ändå att det ska vara gott och det är såklart bra att de inte använder onödiga tillsatser men vissa saker är ju helt enkelt nödvändiga för att vinet ska smaka bra och hålla.

Så tillbaka till Tre Kronors vinprovning i Malmö då som vi var på :). Den började kl 19 och vi fick smaka hela 11 viner! Inte fulla glas som tur är, haha. Det var en riktigt bra mix av först vita viner, sedan mousserande viner och avslutningsvis röda. Man fick en hel del nya favoriter i alla kategorier och det är ju så bra att alla kostar omkring 100 SEK och finns tillgängliga på Systembolaget, i ordinarie sortiment eller för att enkelt beställa.

Vi hade verkligen en trevlig kväll på Tre Kronor Vinprovning i Malmö. Lite snurrig var man kanske när man gick hem men så himla kul med vinprovning faktiskt. Tusen tack Marie och Joakim för en så himla bra 30-årspresent! Och tack till Vinklubben Tre Kronor för en trevlig vinprovning i Malmö 🙂

Bilder – vinprovning i Malmö med Vinklubben Tre Kronor
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?