Annons: Shoppa min stil

Väst
Jeans
Sneakers
Skjorta
Basker
Knytblus
Knytblus
T-shirt
Kostymbyxa
Halsduk
Linne
Skjortklänning
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Tröja
Klänning
Stenströms cardigan
Kappa
Cape
T-shirt
Boots
Kappa
Kofta
Väska
Skjorta
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
Blus
Kavaj
T-shirt
Blus
Kavaj
Kappa
Väska
Kjol
Pälsjacka
Linne
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Knytblus
Slipover
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Tröja
Tröja
Klänning
Ganni diadem
Stickad klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Slacks
Kavaj
Kofta
örhängen
Bag
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Linne
Kånken
Kappa
Väska
Kofta
Klännning
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Cardigan
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Halsduk
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Pullover
Kavaj
Pullover
Klännning
Väska
Kjol
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Jacka
Kofta
Klänning
Steamer
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Vit blus
Byxor
Pullover
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Spegel
Kjol
Byxor
Kappa
Kappa
Stövel
Klänning
Klänning
Blus
Moschino väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Tory Burch
Klänning
Kofta
Skjorta
Pullover
Louis Vuitton väska
Jacka
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Blus
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
30   261
55   414
58   485
55   450
70   514

Vinprovning i Malmö med Vinklubben Tre Kronor

Vinklubben Tre Kronor – vinprovning i Malmö

Hej fina ni. I somras hade jag som ni vet min 30-årsfest och en superbra present som jag fick av mina kära vänner Marie och Joakim var vinprovning i Malmö för oss alla fyra. Så trevligt med upplevelser ju! Och speciellt upplevelser som man kan göra tillsammans med de som ger det i present. VI har faktiskt alla varit på vinprovning i Malmö tillsammans en gång tidigare, även då med Vinklubben Tre Kronor som denna gång.

Vad jag gillar med Vinklubben Tre Kronor är att de som har vinprovning i Malmö (och kanske resten av Sverige) är så himla chill. De känns så himla osnobbiga vilket jag verkligen uppskattar som deltagare på deras vinprovningar. De fokuserar väldigt mycket på att lära ut och fokuserar mycket på viner som alla ska kunna ha råd med och ha lätt att få tag på. Jag älskar också att de är så emot naturviner. Jag tycker verkligen inte att de naturviner jag druckit har varit så goda och framför allt inte värt priset då icke naturviner liksom är så mycket godare och kostar lika mycket (eller mindre).

Sedan hela den här tillsatsdiskussionen kring vin nu. Fokus är väl ändå att det ska vara gott och det är såklart bra att de inte använder onödiga tillsatser men vissa saker är ju helt enkelt nödvändiga för att vinet ska smaka bra och hålla.

Så tillbaka till Tre Kronors vinprovning i Malmö då som vi var på :). Den började kl 19 och vi fick smaka hela 11 viner! Inte fulla glas som tur är, haha. Det var en riktigt bra mix av först vita viner, sedan mousserande viner och avslutningsvis röda. Man fick en hel del nya favoriter i alla kategorier och det är ju så bra att alla kostar omkring 100 SEK och finns tillgängliga på Systembolaget, i ordinarie sortiment eller för att enkelt beställa.

Vi hade verkligen en trevlig kväll på Tre Kronor Vinprovning i Malmö. Lite snurrig var man kanske när man gick hem men så himla kul med vinprovning faktiskt. Tusen tack Marie och Joakim för en så himla bra 30-årspresent! Och tack till Vinklubben Tre Kronor för en trevlig vinprovning i Malmö 🙂

Bilder – vinprovning i Malmö med Vinklubben Tre Kronor
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?