Min första resa till Oslo

Hej fina ni. Den här veckan är verkligen intensiv med jobbresor till både Stockholm och Oslo. Det är kul att resa men det går ju verkligen åt mycket tid för själva resandet vilket innebär att jobbtid försvinner för annat jag måste få gjort. Aja, kul att resa i alla fall. I morse stod klockan på 05.30 och nu sitter jag på CPH Airport och väntar på mitt flyg till Oslo. Jag har faktiskt aldrig varit i Oslo någon gång. Jag har varit i Norge på husbilssemester när jag var liten men inte ens varit i Norge sedan dess.

Så det här blir min första resa till Oslo och lite nervös är jag men det känns ändå bra. Jag ska göra två intervjuer med två personer som jobbar med logistik. Det skulle ha varit tre men den ena fick förhinder så då får jag nöja mig med de två som kunde. Jag landar vid halv elva och sedan är min första intervju klockan tolv och sedan nästa vid två. De personer jag ska intervjua verkar jobba ganska nära varandra geografiskt sätt så det känns skönt att slippa åka en massa inom Oslo.

Min sista intervju håller på till ungefär fyra inklusive bilder och så och sedan har jag faktiskt lite tid att strosa runt i Oslo. De jag ska intervjua verkar sitta väldigt fint till vid operan och vatten så det kan bli trevligt att gå runt lite där. Jag får se till att äta middag på något trevligt ställe.

Jag ligger lite efter med några blogginlägg jag tänkt skriva så ni får räkna med lite inlägg om events m.m. som hände för ett tag sedan och som inte är helt färskt :). Nu ska jag leta upp min gate som precis annonserades. Jag tänker att jag kan uppdatera er sen ikväll när jag har lite egentid i Oslo. Hoppas ni får en underbar torsdag! 🙂

Följ:
Share:

Kommentera