Annons: Shoppa min stil

Basker
Väska
Kofta
Slipover
Klänning
Byxor
Skjortklänning
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Tröja
Pullover
Skjorta
Byxor
Bag
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Jeans
Linne
Blus
Jacka
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Stövel
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Vit blus
Väska
Kofta
Stickad klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Tröja
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Knytblus
Slacks
Kofta
Pullover
Linne
Kofta
T-shirt
Väska
Klännning
Kavaj
Byxor
Kappa
Kjol
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Klännning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Sneakers
Skjorta
Knytblus
Väst
Blus
Väska
Blus
Kjol
Pullover
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Ankelboots
Väska
Väska
Linne
Cape
Kappa
T-shirt
Kostymbyxa
Kofta
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Slingbacks
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kappa
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
Halsduk
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
22   327
43   400
51   450
38   399
30   408

Spoonery i Malmö

Spoonery i Malmö

Hej fina ni som läser. Idag tänkte jag skriva lite om en restaurang som jag och Charlotta testade nu i lördags, Spoonery i Malmö. Den ligger vid St. Knut som är ett område jag inte utforskat så mycket i stan. Det får det absolut bli ändring på för det är verkligen mysigt och dessutom verkar det finnas flera trevliga restauranger och caféer där. På något sätt kände jag igen Spoonery  men jag hade nog bara sett restaurangen från utsidan och aldrig varit inne i restaurangen och provat maten. Äntligen fick jag möjlighet!

Spoonery i Malmö bjuder på vällagad mat som kändes riktigt höstig nu när vi var där. Lite hösttema på den nuvarande menyn tror jag. Man kunde välja på en massa rätter såsom soppor, grytor och köttbullar. Jag valde en vegetarisk hotpot med halloumi, kokosmjölk, linser, sötpotatis, pumpa, koriander och ris. Hur gott låter inte det? Charlotta valde köttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis. Vi båda var så himla nöjda!

Även själva stället Spoonery i Malmö känns väldigt hemtrevligt. Själva lokalen är inte så stor och man kan se in i själva köket där de lagar maten vilket alltid känns bra tycker jag. Vi var där en riktig höstdag vilket gjorde besöket extra trevligt. Det var liksom så skönt att komma in dit och känna sig som hemma liksom. Det kommer garanterat bli fler besök. Har ni inte varit på Spoonery i Malmö så testa det!

Som ni vet är jag hemma och jobbar idag och jag har faktiskt fått en hel del gjort. Nu har jag precis ätit lunch och tänkte snart göra ett ryck med mailen. Ända sedan jag lyckades få 0 olästa mail härom veckan försöker jag alltid se till att hålla det varje dag innan jag går hem / slutar jobb för dagen. Ha en fortsatt fin onsdag!

 

Bild från Spoonery i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?