Veronica Virta

Veronica Virta

Hej fina ni. Idag är det väldigt mycket på jobbet. Det är det i och för sig resten av veckan också men idag har jag nog tid att jobba över lite så det får jag nog göra. Men lite lunch måste jag ha och jag tänkte passa på att visa er mina favoriter hos Veronica Virta. Det finns så himla mycket fint i butiken och webbutiken. Många fina knytblusar, kavajer i Chanel-stil med mera. Sist när jag träffade Anna hade hon på sig en jättefin kjol och knytblus från därifrån. Wow! Vill ha.

Plaggen hos Veronica Virta är verkligen klassiska med en snygg twist. Knytblusarna med en lite större rosett än vad vanliga knytblusar brukar ha, enkla fina toppar med pärlor till knappar och så vidare. Älskar stilen! Nedan hittar ni mina främsta “vill ha” från webbutiken. De som är helt min stil liksom. Hitta era egna favoriter på sajten: Veronica Virta

 

Kjolar från Veronica Virta

veronica virtaveronica virta 5
Älskar verkligen dessa kjolar i svart och beige. Modellerna, färgerna, tygerna. Den svarta heter Carrie Skirt Black och den beige heter Alexandra Skirt Taupe.

 

veronica virta 4
Såg en bild på den här kavajen på Veronica Virtas Instagram och blev helt kär. Den heter Madeleine blazer black & white. Klassikt snygg med en modern twist liksom. Älskar den!

 Få har nog missat att jag älskar knytblusar och dessa klassiska med lite större rosett  är verkligen superfina. Vill ha!

 

 

Följ:
Share:

Kommentera