Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Louis Vuitton väska
Blus
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Slipover
Byxor
Vit blus
Kjol
Basker
Kofta
Klänning
T-shirt
Knytblus
Knytblus
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Bag
Kappa
Kavaj
Väska
Kjol
Skjorta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Jacka
Kofta
Skjorta
Moschino väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kånken
Skjorta
Klänning
Blus
Väska
Väska
Satinkjol
Linne
Slingbacks
Väska
Stövel
Kofta
Kostymbyxa
Sneakers
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Slacks
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kofta
Skjortklänning
Väska
Pälsjacka
Klänning
Klännning
Kavaj
Klänning
Tröja
Skinnkjol
T-shirt
örhängen
Kavaj
Kjol
Knytblus
Byxor
Väska
Linne
Tröja
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Boots
Klänning
Stenströms cardigan
T-shirt
Cape
Kofta
Grå kavaj
Väst
T-shirt
Tröja
Stickad klänning
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Pullover
Kjol
Byxor
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Halsduk
Byxor
Kjol
Ganni diadem
Väska
T-shirt
Spegel
Klänning
Kofta
Steamer
Jacka
Klänning
Klänning
Kappa
Tory Burch
Blus
Jeans
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Blus
Kjol
Klänning
Klännning
Kappa
Linne
Pullover
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Kappa
18   107
62   310
44   375
59   355
43   407

Undvika ångest och hektisk vecka

Hej fina ni. Igår hade vi en superhärlig söndag där vi både hann fixa en massa och mysa en massa. Jag tänkte på en sak jag pratade om med min livscoach, att jag skulle njuta av söndagarna och inte ha söndagsångest. Jag lyckades ganska bra med sedan fick jag lite ångest på kvällen. Det brukar inte vara över något speciellt utan mer för att en bra helg är över. Men den är ju inte över på söndagskvällen och det måste jag bli bättre på att komma ihåg.

Igår kväll lagade vi wok med lax och till efterrätt gjorde Carl en äppelpaj med vaniljsås. Eller min del var utan det brödiga så mer äpplen, socker och vaniljsås. Mums! Dock hade jag ätit lite för mycket wok så jag orkade inte så mycket efterrätt.

Nu är det en ny vecka och den blir väldigt intensiv faktiskt. Imorgon Stockholm, onsdag Malmö och torsdag Oslo. Jag brukar inte resa så mycket i jobbet men den här veckan blir det några resor. Idag tänkte jag försöka hinna träna, springa ute eller yoga. På onsdag ska vi på okänd aktivitet med Marie och Jocke. Det är deras födelsedagspresent till mig och det blir spännande att se vad det är ?.

Trevlig dag fina!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?