Undvika ångest och hektisk vecka

Hej fina ni. Igår hade vi en superhärlig söndag där vi både hann fixa en massa och mysa en massa. Jag tänkte på en sak jag pratade om med min livscoach, att jag skulle njuta av söndagarna och inte ha söndagsångest. Jag lyckades ganska bra med sedan fick jag lite ångest på kvällen. Det brukar inte vara över något speciellt utan mer för att en bra helg är över. Men den är ju inte över på söndagskvällen och det måste jag bli bättre på att komma ihåg.

Igår kväll lagade vi wok med lax och till efterrätt gjorde Carl en äppelpaj med vaniljsås. Eller min del var utan det brödiga så mer äpplen, socker och vaniljsås. Mums! Dock hade jag ätit lite för mycket wok så jag orkade inte så mycket efterrätt.

Nu är det en ny vecka och den blir väldigt intensiv faktiskt. Imorgon Stockholm, onsdag Malmö och torsdag Oslo. Jag brukar inte resa så mycket i jobbet men den här veckan blir det några resor. Idag tänkte jag försöka hinna träna, springa ute eller yoga. På onsdag ska vi på okänd aktivitet med Marie och Jocke. Det är deras födelsedagspresent till mig och det blir spännande att se vad det är ?.

Trevlig dag fina!

Följ:
Share:

Kommentera