Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kjol
Blus
Klänning
Kappa
Halsduk
Sneakers
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kofta
Blus
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Slacks
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Bag
Vit blus
Linne
Klänning
Byxor
Kofta
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kofta
Slipover
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Slingbacks
Väska
Pullover
T-shirt
Cape
Basker
Cardigan
Klänning
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
T-shirt
Klänning
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Pullover
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
Pullover
Blus
Väska
Kofta
Klännning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Ankelboots
Grå kavaj
Byxor
Kappa
Väska
Väska
Jeans
Väst
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Väska
Väska
Blus
Klännning
Knytblus
Linne
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kappa
16   244
37   379
61   459
39   383
38   432

Nervös som vanligt

Hej fina ni. Den här dagen har verkligen varit sjukt stressig och dessutom känner jag att jag håller på att bli sjuk. Är snuvig och har ont i huvudet på det där sättet man har när man är förkyld. Fick ändå en hel del gjort på jobbet även om jag önskar att dygnet hade fler timmar så jag kunde hinna ännu mer.

Imorgon åker jag till Stockholm i jobbet för att intervjua en person, vara med och fota på en workshop och ha lite After work. Jag tror att jag förberett allt så det blir nog bra. Men som vanligt är jag ju lite nervös. Hinner nog förbereda lite mer på tåget upp. Hoppas jag kan känna mig frisk!

Nu ska jag lägga mig så jag i alla fall hinner sova typ tillräckligt. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?