Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Cardigan
Pullover
Klänning
Kavaj
Klännning
Väska
Väska
Linne
Jeans
Kavaj
Klänning
Väska
Byxor
Linne
Kjol
Ankelboots
Klänning
25   324
79   510
48   532
40   603
59   661

Spegeln i Malmö

Spegeln i Malmö – bio med bar deco

Hej fina ni. Ett av mina favoritställen är Spegeln i Malmö. Jag älskar allt med det stället. Miljön, filmerna, maten och framför allt att de har Bar Deco biosalong där man kan äta och dricka gott medan man ser en film. Vi har varit där några gånger nu sedan vi flyttade till Malmö för tre år sedan och jag tycker att det är så mysigt! Perfekt en fredag eller lördag när man vill göra något lite lugnare.

Igår hade jag bokat in mig och Carl på filmen BlacKkKlansman på bio Spegeln i Malmö. Jag visste inte så mycket om filmen men när jag såg trailern verkade den bra. Det var en komedi men ämnet är såklart väldigt allvarligt då det ändå handlar om Ku Klux Klan. Ni får se den själva!

Innan filmen började hann vi ta ett glas ute i foajén. Beställde även in lite ost och oliver. Så gott och så mysigt. Till filmen beställde vi in middag. Vi båda valde svamprisotto. Jag har alltid blivit supernöjd med maten på Spegeln i Malmö. Det är ju en bio, bar och bistro men man tänker ju framför allt att det är en biograf och att maten inte ska vara mer än okej. Jag tror faktiskt att jag tycker att maten håller riktigt hög kvalitet, en av de bästa restaurangerna i Malmö. Dessutom väldigt prisvärt!

Har ni inte testat Spegeln i Malmö än så gör det nästa gång ni har en fredag eller lördag utan planer. En annan veckodag funkar väl också i och för sig :). Något att tänka på är att om ni vill sitta i Bar Deco salongen, det vill säga salongen där man kan äta och dricka till filmen, så måste man boka i god tid. Jag bokade i måndags och då fick vi de sista platserna bredvid varandra. En vecka innan är nog bra att boka.

Nu ska vi  ta tag i städning, storhandling, tvätt och andra söndagssysslor 🙂 Ha en underbar söndag!

 

Bilder från Spegeln i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?