27   239
33   303
35   352
35   343

Kärlek i Malmö

Hej finingar. Runtom i Malmö är det en massa fin belysning just nu. I Kungsparken har de till exempel satt upp en massa lampor i form av röda hjärtan ovanför en allé och det var så himla fint att promenera där igår kväll i mörkret efter bion. Det blev lite av en kärleksstig. Kärlek i Malmö! ❤️

Idag har vi haft en riktig fixardag. Städat på förmiddagen och sedan hyrde vi bil och passade även på att storhandla på Ica Maxi med den. Vi handlade riktigt mycket så nu hoppas jag att vi inte behöver göra det på ett bra tag.

Vid femtiden cyklade Carl iväg på volleybollträning och jag passade på att inviga min yogamattan på ett yogapass hör hemma. Så skönt! Nu är Carl hemma igen och vi ska laga middag. Hoppas ni har en underbar söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?