Samtal 2 med min livscoach

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra. Igår hade vi månadsmöte på jobbet och jag blev så glad och överraskad när de grattade mig med en flaska bubbel. En försenad 30-årspresent. Efter jobbet gick jag hem för att ha samtal med min livscoach Karin. Vi pratade om allt möjligt och jag insåg flera saker om mig själv.

– jag är dålig på att vara i nuet. Tänker och grubblar mycket på saker som har hänt och ska hända och det tar tid från att fokusera på nuet.

– jag är introvert. Det betyder inte att jag är asocial utan att jag behöver samla energi för sociala sammanhang och återhämta mig.

– jag (kanske) är högkänslig. Inget vi direkt kom fram till men som vi diskuterade och jag kunde känna igen mig i mycket.

Sedan pratade vi mer om hur jag ska hantera min oro till exempel när jag ska ut och resa. Nästa vecka ska jag både till Stockholm och Oslo i jobbet vilket jag är lite orolig för.

Karin frågade om jag kunde minnas något tillfälle där jag kände mig extra stolt och självständig. Berättade då om Kanada. Jag åkte dit för en utbytestermin utan att känna någon dör egentligen. En så härlig tid och jag blev verkligen mer självständig, provade många nya saker och tog lättare på allt under och strax efter Kanada-tiden. Nu har jag tappat det mesta av den Maria känns det som men vill verkligen hitta tillbaka dit.

Tror de här samtalen verkligen kan vara bra för mig. Det ger tillfälle att reflektera och utmana mig själv. Nu ska jag försöka åka på jobbresorna som Kanada-Maria (hon på bilden nedan) 🙂

Följ:

Kommentera