Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Skjortklänning
Pullover
Kjol
Byxor
Väska
Knytblus
Kjol
Skjorta
Kjol
Blus
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Vit blus
Halsduk
Boots
Stickad klänning
Klänning
Klännning
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Pälsjacka
T-shirt
Jacka
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Byxor
Väska
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
Kofta
örhängen
Byxor
Klänning
Väska
Tröja
Skinnkjol
Kappa
Väska
Kavaj
Linne
Blus
Kjol
Kappa
Klänning
Kappa
Knytblus
Cape
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Tröja
Jacka
Sneakers
Kavaj
Stövel
T-shirt
Satinkjol
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Slipover
Väska
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Pullover
Skjorta
Kavaj
Kofta
Cardigan
Klänning
Linne
Kjol
Halsduk
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Blus
Basker
Klänning
Klänning
Jeans
Väst
Klänning
Kavaj
Klännning
Klänning
Kappa
Skjorta
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Byxor
Kofta
Tröja
Kappa
Bag
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Slacks
20   310
43   398
49   376
55   510
24   470

Investering i mig själv

God morgon mina fina. Äntligen fredag! Som ni vet älskar jag fredagar, den där känslan när det väntar två lediga dagar. Idag är det en massa möten på jobbet och sedan ska jag faktiskt ha mitt första riktiga möte med min livscoach Karin. Det jag hade härom veckan var ju typ ett provmöte för att se om det var något för mig. Jag tror verkligen att det kan vara det så jag väljer att köra på det den här hösten. Jag ser det som en investering i mig själv.

Ikväll vid åttatiden ska jag och Carl möta upp Laila och Xhemal på Lilla Torg för att hänga och dricka drinkar. Trevligt! Det här kommer att bli en rätt lugn helg och det känns faktiskt jätteskönt. Vi har ju gjort mycket på helgerna hela det här året känns det som och även om det varit roliga grejer (bröllop, födelsedagsfester m.m) så är det skönt med en lugn helg då och då. Imorgon ska jag bjuda Carl på bio ?.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Följ:

2 Kommentarer

 1. Lars E Grund
  14 september, 2018 / 10:38

  Partaja hela natten och grillfest på Ribban på lördag eftermiddag.

  • Maria
   14 september, 2018 / 10:47

   Åh det låter kul!:) Enjoy!

Kommentera


Söker du efter något?