Investering i mig själv

God morgon mina fina. Äntligen fredag! Som ni vet älskar jag fredagar, den där känslan när det väntar två lediga dagar. Idag är det en massa möten på jobbet och sedan ska jag faktiskt ha mitt första riktiga möte med min livscoach Karin. Det jag hade härom veckan var ju typ ett provmöte för att se om det var något för mig. Jag tror verkligen att det kan vara det så jag väljer att köra på det den här hösten. Jag ser det som en investering i mig själv.

Ikväll vid åttatiden ska jag och Carl möta upp Laila och Xhemal på Lilla Torg för att hänga och dricka drinkar. Trevligt! Det här kommer att bli en rätt lugn helg och det känns faktiskt jätteskönt. Vi har ju gjort mycket på helgerna hela det här året känns det som och även om det varit roliga grejer (bröllop, födelsedagsfester m.m) så är det skönt med en lugn helg då och då. Imorgon ska jag bjuda Carl på bio ?.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Följ:

2 Kommentarer

 1. Lars E Grund
  14 september, 2018 / 10:38

  Partaja hela natten och grillfest på Ribban på lördag eftermiddag.

  • Maria
   14 september, 2018 / 10:47

   Åh det låter kul!:) Enjoy!

Kommentera