Halloweendräkter

Fina Halloweendräkter – blogginlägg i samarbete med Partykungen

Hej fina ni. Som ni säkert vet älskar jag att klä ut mig och på Halloween och andra maskerad-tillfällen har jag varit Wednesday Addams, Cruella De Vil, Darth Vader med flera. I slutet av oktober är det ju som ni vet Halloween och det är dags att redan nu börja fundera på Halloweendräkter. Hos Partykungen hittar du alla Halloweekdräkter du kan tänka dig. De har ett riktigt stort sortiment Halloweenkläder så det finns verkligen något för alla. Både om man vill gå all in på den läskiga eller vara lite fin med figursydda dräkter med mera.

Jag tänkte redan nu börja kika på Halloweendräkter och har hittat några favoriter bland Halloweendräkter hos Partykungen. Jag lyckades fastna för sagofigurer och läskiga filmkaraktärer. Hitta en halloweendräkt som passar dig hos Partykungen.se!

 

Fina Halloweendräkter från Partykungen


En av mina vänner klädde ut sig till en läskig Snövit en gång och jag gillade verkligen idén. Ofta väljer man ju att klä ut sig till sagofigurer på Halloween och det är ju toppen om man även kan hitta en maskeraddräkt som gör karaktären läskig när det ändå är Halloween!

 


En annan Halloweendräkt som jag fastnat för hos Partykungen är denna där man kan få vara en av tvillingarna från The Shining. Så läskig och bra film och tvillingarna är helt klart allra läskigast. Kan nog bli denn nästa Halloweenfest faktiskt!

 

Eftersom en ny IT / DET-film kommit ut nu kunde det ju även passa att klä ut sig till den läskiga clownen Pennywise på Halloween. Alltså jag blev inte så rädd för den ursprungliga filmen men den här nyproducerade var riktigt läskig.

Följ:
Share:

Kommentera