Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Väska
Halsduk
Kofta
Kappa
Knytblus
Kappa
örhängen
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Klännning
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Boots
Tröja
Sneakers
Slingbacks
Cape
Kappa
Byxor
Väska
Klänning
T-shirt
Byxor
Kjol
Linne
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Jeans
Väst
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Skjorta
Knytblus
Cardigan
T-shirt
Linne
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klännning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Skinnkjol
Pullover
Klänning
Pullover
Bag
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Kofta
Kjol
Klänning
Kjol
Jacka
Basker
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Halsduk
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Kavaj
Kjol
Pullover
Skjorta
Slipover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Kofta
Slacks
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Väska
Knytblus
T-shirt
Stickad klänning
Stövel
Kappa
Kavaj
Väska
Blus
Blus
Tröja
Skjorta
Blus
Klänning
Tröja
Klänning
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Jacka
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Väska
31   243
41   383
41   473
44   477
50   394

Sen kväll

God morgon fina ni. Åh igår kom jag i säng sent så är lite trött igår. Jag var ute på middag med mina bloggande vänner (mer om det senare idag) och då Carl skulle komma hem först halv tolv så bestämde jag mig för att vara uppe till dess typ. Brukar ändå ha svårt att somna om jag vet en tid då han ska komma hem. Jag satt uppe och kollade ett avsnitt Paradise Hotel ?.

Idag blir det en heldag på kontoret och sedan ikväll hinner jag nog träna :). Har ju kommit igång lite med träning och försöker komma iväg när jag känner mig motiverad. Kanske blir en löptur eller yoga här hemma.

Nu kaffe. Trevlig dag fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?