Annons: Shoppa min stil

Kofta
Linne
Väska
Bag
Byxor
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Tröja
Linne med spets
Skinnkjol
Klänning
Grön klänning
Pullover
T-shirt
Satinkjol
Stövel
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Kjol
Kjol
Kjol
Blus
Kofta
Sandaler
Svarta jeans
Kofta
Skjorta
Kappa
Klänning
Jeans
Stickad klänning
Kavaj
Cardigan
Kofta
T-shirt
Knytblus
Cape
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Plisserad kjol
Kappa
Pälsjacka
Väska
Kofta
T-shirt
Kjol
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Väst
Grå kavaj
Slacks
Väska
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Väska
T-shirt
Satinkjol
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Klännning
Knytblus
Basker
T-shirt
Kostymbyxa
Blus
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Skjorta
Byxor
Halsduk
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Tröja
Klänning
Klännning
Vit blus
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Linne
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Byxor
Blå klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Tröja
Klänning
Skjorta
Pullover
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Väska
Slipover
Väska
Boots
Väska
Klänning
Cardigan
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
Kappa
Knytblus
Manolo Blahnik
Linne
Jeansjacka
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
71   332
44   326
68   455
46   357
26   317

Sen kväll

God morgon fina ni. Åh igår kom jag i säng sent så är lite trött igår. Jag var ute på middag med mina bloggande vänner (mer om det senare idag) och då Carl skulle komma hem först halv tolv så bestämde jag mig för att vara uppe till dess typ. Brukar ändå ha svårt att somna om jag vet en tid då han ska komma hem. Jag satt uppe och kollade ett avsnitt Paradise Hotel ?.

Idag blir det en heldag på kontoret och sedan ikväll hinner jag nog träna :). Har ju kommit igång lite med träning och försöker komma iväg när jag känner mig motiverad. Kanske blir en löptur eller yoga här hemma.

Nu kaffe. Trevlig dag fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?