Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Pullover
Linne
Skjortklänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Sneakers
Klänning
Cape
Väska
Väska
Klänning
Klännning
Byxor
Väska
Pullover
Linne
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kappa
Knytblus
Kofta
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Halsduk
Väska
T-shirt
Väst
Skjorta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Jeans
Blus
Pullover
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
Slipover
Kofta
Väska
Kofta
Basker
Kavaj
Väska
Bag
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Byxor
Byxor
Klänning
Klännning
Tröja
Kappa
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Slacks
Väska
Slingbacks
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Kofta
Linne
Klänning
Pälsjacka
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Jacka
Klänning
Kjol
Pullover
Kofta
Kjol
Kappa
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kappa
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Klänning
15   228
35   412
45   444
40   401
46   447

Restaurang nära centralstationen i Malmö

Restaurang nära centralstationen i Malmö

Hej fina ni. Igår kväll vid sextiden hade jag och mina kära bloggande vänner Anna, Linda och Therese bokad bord på Bistro Royal, en restaurang nära centralstationen i Malmö. Eller ja, den ligger faktiskt inne i centralstationen så det är riktigt nära och bra. Både för mig som bor i stan och de andra som nuförtiden bor lite utanför.

Jag och Anna träffades redan halv sex för att fota lite outfitbilder till våra bloggar och Instagramkonton. Vi fotades vid Malmö Börshus så det var riktigt smidigt att vi sedan skulle möta upp de andra på en restaurang nära centralstationen i Malmö. Jag och Anna var först på plats och vi fick ett jättefint bemötande av en av servitriserna på restaurangen.

Efter en liten stund dök Linda och Therese upp och vi började med lite bubbel. Sedan valde vi att äta en två rätters meny. Jag började med hummersoppa och åt sedan oxfilé. Kvällen gick så himla snabbt. Vi satt där i fyra timmar (!) och pratade om allt mellan himmel och jord.

Så härligt att umgås med andra som är lite nördig i influencerlivet som jag haha. Vi filmade också live där vi diskuterade blogglivet i Malmö. Sist jag och Anna sände live tappade jag 200 följare på Instagram men nu slapp vi det i alla fall haha. Vi passade även på att planera lite för olika evenemang och aktiviteter i höst. Kan nog bli riktigt bra! Dock svårt för oss alla att hitta tider då alla kan. De andra har ju barn och jag har också ett helt galet år med typ alla helger uppbokade. Tror vi fått till några datum i alla fall 🙂

Jag kom hem med en massa energi efter att ha umgåtts med de här härliga och roliga tjejerna. Sedan var vår servitris verkligen hur trevlig och gullig som helst och gjorde det där lilla extra för att vår kväll skulle bli så bra som möjligt.

Nu back to work. Hoppas ni har en härlig dag fina ni!

 

Bilder från kvällen på Bistro Royal, restaurang nära centralstationen i Malmö


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?