46   269
2   139
24   239
26   260

Restaurang nära centralstationen i Malmö

Restaurang nära centralstationen i Malmö

Hej fina ni. Igår kväll vid sextiden hade jag och mina kära bloggande vänner Anna, Linda och Therese bokad bord på Bistro Royal, en restaurang nära centralstationen i Malmö. Eller ja, den ligger faktiskt inne i centralstationen så det är riktigt nära och bra. Både för mig som bor i stan och de andra som nuförtiden bor lite utanför.

Jag och Anna träffades redan halv sex för att fota lite outfitbilder till våra bloggar och Instagramkonton. Vi fotades vid Malmö Börshus så det var riktigt smidigt att vi sedan skulle möta upp de andra på en restaurang nära centralstationen i Malmö. Jag och Anna var först på plats och vi fick ett jättefint bemötande av en av servitriserna på restaurangen.

Efter en liten stund dök Linda och Therese upp och vi började med lite bubbel. Sedan valde vi att äta en två rätters meny. Jag började med hummersoppa och åt sedan oxfilé. Kvällen gick så himla snabbt. Vi satt där i fyra timmar (!) och pratade om allt mellan himmel och jord.

Så härligt att umgås med andra som är lite nördig i influencerlivet som jag haha. Vi filmade också live där vi diskuterade blogglivet i Malmö. Sist jag och Anna sände live tappade jag 200 följare på Instagram men nu slapp vi det i alla fall haha. Vi passade även på att planera lite för olika evenemang och aktiviteter i höst. Kan nog bli riktigt bra! Dock svårt för oss alla att hitta tider då alla kan. De andra har ju barn och jag har också ett helt galet år med typ alla helger uppbokade. Tror vi fått till några datum i alla fall 🙂

Jag kom hem med en massa energi efter att ha umgåtts med de här härliga och roliga tjejerna. Sedan var vår servitris verkligen hur trevlig och gullig som helst och gjorde det där lilla extra för att vår kväll skulle bli så bra som möjligt.

Nu back to work. Hoppas ni har en härlig dag fina ni!

 

Bilder från kvällen på Bistro Royal, restaurang nära centralstationen i Malmö


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?