Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Steamer
Jeans
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Tröja
Byxor
Byxor
Väska
Väska
Kofta
Basker
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Spegel
Tröja
Linne
Kavaj
Sneakers
Väst
T-shirt
Kavaj
Väska
Kånken
Skjorta
Kofta
Blus
Linne
Skjorta
Cape
Klänning
Klänning
Stenströms cardigan
Klänning
Klänning
Klänning
Tröja
Byxor
Slingbacks
T-shirt
Kjol
Klänning
Kappa
Cardigan
Skjorta
Knytblus
Moschino väska
Väska
örhängen
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
Skjorta
Satinkjol
Pälsjacka
Blus
Kavaj
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Boots
T-shirt
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Louis Vuitton väska
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Slacks
Väska
Slipover
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Ganni diadem
Blus
T-shirt
Kappa
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kjol
Väska
Stövel
Klänning
Knytblus
Klänning
Halsduk
Klänning
Linne
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Vit blus
Kavaj
Kappa
Blus
Pullover
Pullover
Halsduk
Kofta
Ankelboots
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klännning
Väska
Klänning
Tory Burch
Väska
Klänning
Stickad klänning
Skjortklänning
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Jacka
Klänning
Jacka
Kavaj
Kofta
Klännning
Klänning
Bag
Kostymbyxa
54   358
68   466
74   526
55   497
44   473

Restaurang nära centralstationen i Malmö

Restaurang nära centralstationen i Malmö

Hej fina ni. Igår kväll vid sextiden hade jag och mina kära bloggande vänner Anna, Linda och Therese bokad bord på Bistro Royal, en restaurang nära centralstationen i Malmö. Eller ja, den ligger faktiskt inne i centralstationen så det är riktigt nära och bra. Både för mig som bor i stan och de andra som nuförtiden bor lite utanför.

Jag och Anna träffades redan halv sex för att fota lite outfitbilder till våra bloggar och Instagramkonton. Vi fotades vid Malmö Börshus så det var riktigt smidigt att vi sedan skulle möta upp de andra på en restaurang nära centralstationen i Malmö. Jag och Anna var först på plats och vi fick ett jättefint bemötande av en av servitriserna på restaurangen.

Efter en liten stund dök Linda och Therese upp och vi började med lite bubbel. Sedan valde vi att äta en två rätters meny. Jag började med hummersoppa och åt sedan oxfilé. Kvällen gick så himla snabbt. Vi satt där i fyra timmar (!) och pratade om allt mellan himmel och jord.

Så härligt att umgås med andra som är lite nördig i influencerlivet som jag haha. Vi filmade också live där vi diskuterade blogglivet i Malmö. Sist jag och Anna sände live tappade jag 200 följare på Instagram men nu slapp vi det i alla fall haha. Vi passade även på att planera lite för olika evenemang och aktiviteter i höst. Kan nog bli riktigt bra! Dock svårt för oss alla att hitta tider då alla kan. De andra har ju barn och jag har också ett helt galet år med typ alla helger uppbokade. Tror vi fått till några datum i alla fall 🙂

Jag kom hem med en massa energi efter att ha umgåtts med de här härliga och roliga tjejerna. Sedan var vår servitris verkligen hur trevlig och gullig som helst och gjorde det där lilla extra för att vår kväll skulle bli så bra som möjligt.

Nu back to work. Hoppas ni har en härlig dag fina ni!

 

Bilder från kvällen på Bistro Royal, restaurang nära centralstationen i Malmö


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?