Glada nyheter och helgplaner

Hej fina ni. Den här dagen har gått riktigt långsamt känns det som. Men en hel del bra saker hände, såsom att ett pressmeddelande jag skrivit snappades upp av en större branschsajt. Det var riktigt glada nyheter idag!:) Efter jobbet passade jag på att hämta ut lite paket, bland annat en yogamatta så att jag ska kunna yoga bättre här hemma. Mycket bra!

Carl kom hem vid halv åtta och det var en glad överraskning för jag trodde att han skulle vara iväg hela kvällen. Nu kunde vi äta middag tillsammans. Vi skulle dock verkligen behöva storhandla för vi har inte mycket mat hemma nu. Det fick bli quinoa med kikärtsgryta. Får bli ett av helgens projekt kanske.

Imorgon är det fredag och på kvällen ska jag och Carl ut på en drink med min frisör Laila och hennes man. Mysigt! På lördag ska jag och Carl på bio Spegeln. Älskar det stället! Nu Efterlyst och sedan sova. God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera