Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Halsduk
Kofta
Byxor
Kofta
Väska
T-shirt
Pälsjacka
T-shirt
Väska
T-shirt
Linne
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Blus
Satinkjol
Skjorta
Kappa
Byxor
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Slingbacks
Kjol
Klänning
Grå kavaj
Knytblus
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Tröja
T-shirt
Cape
Väska
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Vit blus
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Knytblus
Skjorta
Väska
Väska
Stickad klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Kappa
Skjortklänning
Väska
Pullover
Rosa kostymbyxor
Blus
Väska
Slacks
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Linne
Kjol
Pullover
Klännning
Kavaj
Kostymbyxa
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Tröja
Knytblus
Jeans
Klänning
Byxor
Kjol
Kavaj
Klännning
Bag
Kavaj
Klänning
Jacka
Cardigan
Slipover
Kjol
Basker
Sneakers
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väst
Pullover
Kofta
7   63
35   335
45   426
40   400
46   447

Balayage i Malmö hos Xperience Lailas Luxury Salon

Balayage i Malmö

Hej fina ni. Igår efter jobbet gick jag till min älskade frisör Laila på Xperience Lailas Luxury Salon i Malmö. Letar du en frisör som kan fixa balayage i Malmö så kan jag verkligen rekommendera Xperience. De har så himla stort utbud just för att de är sådana proffs i frisöryrket. Jag har testat en massa olika behandlingar hos Laila sedan jag började gå till henne. Och mitt hår har på riktigt blivit tjockare och fått bättre kvalitet tack vare Laila och hennes behandlingar och tips på produkter och skötsel. Perfekt!

Jag färgade ju mitt hår blondare innan sommaren och jag fick väldigt mycket komplimanger för det. Kul! Nu börjar hösten närma sig med stormsteg och jag kände för att prova något nytt, typ ombre / balayage. Jag gillade verkligen det blonda men det blev lite för mycket utväxt snabbt då mitt hår verkligen växer snabbt. Laila blev så glad när jag sa att jag ville prova något nytt och att hon fick fria händer haha :). Jag litar verkligen på henne och hela teamet på Xperience då jag alltid gått därifrån mer än nöjd.

Jag bestämde mig för att för första gången testa en mix av ombre och balayage. Laila har berättat att det inte är många som gör balayage i Malmö så det känns verkligen som att jag valt den bästa frisören. De kan allt känns det som. Vi började med att skapa en mörkare ton i hårbotten och lite ut och sedan liksom penslade Laila på färg i håret för att skapa skiftningar eller fina naturliga slingor i det. Spännande! Sedan fick jag sitta med det i ett bra tag innan vi sköljde. Då fick jag en god kopp kaffe och en lugn stund för mig själv. Så avslappnande!

Sedan var det dags att skölja och vi la även i nyansering så färgen inte skulle vara för gul. Sedan skulle vi föna och äntligen fick jag se resultatet. Så fint! Jag kände att en lite mörkare ton i håret passar nu när det är höst, men vi lät håret vara särskilt ljust där fram närmast ansiktet då jag tycker att det passar mig så bra. Nedan ser ni lite bilder från hela processen, från start till mål. Så nöjd!

Vill du göra ombre och/eller balayage i Malmö så gå till proffsen på Xperience och få en riktigt lyxig upplevelse!

 

Balayage i Malmö – bilder

 
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?