Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Moschino väska
Väska
Klänning
Väst
Klännning
Kjol
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Byxor
Klänning
Knytblus
Ankelboots
Stenströms cardigan
Kjol
Byxor
Kofta
örhängen
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Slacks
Väska
Skjorta
Kofta
Tröja
Klänning
Knytblus
Pullover
Kavaj
Stövel
Väska
Pälsjacka
Knytblus
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Klännning
Skjorta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne
Tröja
Skjorta
Linne
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Pullover
Vit blus
Blus
Skjorta
Satinkjol
Kjol
Kånken
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Louis Vuitton väska
Klänning
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Blus
Klänning
T-shirt
Klänning
Skinnkjol
Pullover
Sneakers
Kappa
Kappa
Basker
Väska
Väska
Väska
Jacka
Klänning
Kofta
Boots
Blus
Jeans
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Jacka
Halsduk
Väska
Grå kavaj
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Spegel
Ganni diadem
Linne
Byxor
Byxor
Väska
Halsduk
Kappa
Väska
Steamer
Kofta
Slipover
Tory Burch
Blus
Kjol
Kofta
Cape
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Bag
Tröja
T-shirt
T-shirt
Kavaj
64   337
73   475
54   486
43   463
59   515

Balayage i Malmö hos Xperience Lailas Luxury Salon

Balayage i Malmö

Hej fina ni. Igår efter jobbet gick jag till min älskade frisör Laila på Xperience Lailas Luxury Salon i Malmö. Letar du en frisör som kan fixa balayage i Malmö så kan jag verkligen rekommendera Xperience. De har så himla stort utbud just för att de är sådana proffs i frisöryrket. Jag har testat en massa olika behandlingar hos Laila sedan jag började gå till henne. Och mitt hår har på riktigt blivit tjockare och fått bättre kvalitet tack vare Laila och hennes behandlingar och tips på produkter och skötsel. Perfekt!

Jag färgade ju mitt hår blondare innan sommaren och jag fick väldigt mycket komplimanger för det. Kul! Nu börjar hösten närma sig med stormsteg och jag kände för att prova något nytt, typ ombre / balayage. Jag gillade verkligen det blonda men det blev lite för mycket utväxt snabbt då mitt hår verkligen växer snabbt. Laila blev så glad när jag sa att jag ville prova något nytt och att hon fick fria händer haha :). Jag litar verkligen på henne och hela teamet på Xperience då jag alltid gått därifrån mer än nöjd.

Jag bestämde mig för att för första gången testa en mix av ombre och balayage. Laila har berättat att det inte är många som gör balayage i Malmö så det känns verkligen som att jag valt den bästa frisören. De kan allt känns det som. Vi började med att skapa en mörkare ton i hårbotten och lite ut och sedan liksom penslade Laila på färg i håret för att skapa skiftningar eller fina naturliga slingor i det. Spännande! Sedan fick jag sitta med det i ett bra tag innan vi sköljde. Då fick jag en god kopp kaffe och en lugn stund för mig själv. Så avslappnande!

Sedan var det dags att skölja och vi la även i nyansering så färgen inte skulle vara för gul. Sedan skulle vi föna och äntligen fick jag se resultatet. Så fint! Jag kände att en lite mörkare ton i håret passar nu när det är höst, men vi lät håret vara särskilt ljust där fram närmast ansiktet då jag tycker att det passar mig så bra. Nedan ser ni lite bilder från hela processen, från start till mål. Så nöjd!

Vill du göra ombre och/eller balayage i Malmö så gå till proffsen på Xperience och få en riktigt lyxig upplevelse!

 

Balayage i Malmö – bilder

 
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?