Klänning från Dry Lake

Klänning från Dry Lake

Hej fina ni. Det är flera av er som frågat om min klänning som jag hade på mig på Niklas och Fridas bröllop. Den kommer från ett designermärke som heter Dry Lake och den blev ett riktigt kap faktiskt. Jag hade letat runt i hela Malmö efter en passande klänning att ha som bröllopsgäst men inte lyckats hitta något. När jag var på väg att ge upp såg jag att MQ hade utförsäljning då de tydligen ska stänga sin butik i centrala Malmö. Jag tänkte skippa att gå in men gjorde det ändå så jag skulle känna att jag verkligen letat överallt.

Det var väldigt urplockat men så på en stång hänger en ljust rosa / ljust beige klänning från Dry Lake, ett märke jag inte visste mycket om innan. Den var dessutom till försäljning till ett superpris. Ytterligare 30% på redan 70% rea. Alltså vilket kap. Jag provade den och tyckte verkligen att den var superfin och skön. Jag älskar att man knyter med ett band i midjan så man själv kan bestämma hur tight man vill att den ska sitta. Man kan ju även välja om man vill ha själva knuten / rosetten fram, bak eller i sidan. Jag valde att knyta den baktill.

Jag älskade också att min klänning från Dry Lake täcker både axlar och knän vilket ofta är ett “krav” på bröllop och andra finare tillställningar. En klänning helt i min smak och jag fick den för endast 300 SEK 🙂 Jag kände mig verkligen fin i den och kunde även dansa i den. Perfekt!

Det känns som att Dry Lake kan bli en av mina favoriter bland designermärken. Klicka här för att komma till Dry Lake och Klicka här om du vill komma direkt till klänningen jag hade på mig. Den är lite mindre vit i verkligheten än den ser ut på bild 🙂

 

Bilder på min klänning från Dry Lake


Följ:
Share:

Kommentera