Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kavaj
Kappa
T-shirt
Skinnkjol
Tory Burch
Skjorta
Klänning
T-shirt
Steamer
Klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klännning
Halsduk
Kavaj
Tröja
Väska
Halsduk
Pullover
Knytblus
Kjol
T-shirt
Stickad klänning
Kappa
Skjorta
örhängen
Kavaj
Kjol
Pullover
Ganni diadem
Stövel
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Klänning
Byxor
Byxor
Byxor
Väska
Vit blus
Cape
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Boots
T-shirt
Kavaj
Blus
Klänning
Väska
Kappa
Kjol
Linne
Kappa
Kofta
Väska
Slingbacks
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kjol
Väska
Kappa
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
Slipover
Klänning
Kavaj
Cardigan
Klänning
Rosa kostymbyxor
Blus
Väska
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Byxor
Skjorta
Stenströms cardigan
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kånken
Väska
T-shirt
Basker
Kostymbyxa
Linne
Väska
Skjorta
Sneakers
Jacka
Louis Vuitton väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Tröja
Väska
Bag
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Väska
Klänning
Kofta
Klännning
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Jacka
Slacks
Skjortklänning
Tröja
Jeans
Kofta
Klänning
Linne
Skjorta
Moschino väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Spegel
Väska
Väska
Väska
Kjol
Satinkjol
Väst
Kofta
31   288
44   370
59   352
43   404
42   483

Klänning från Dry Lake

Klänning från Dry Lake

Hej fina ni. Det är flera av er som frågat om min klänning som jag hade på mig på Niklas och Fridas bröllop. Den kommer från ett designermärke som heter Dry Lake och den blev ett riktigt kap faktiskt. Jag hade letat runt i hela Malmö efter en passande klänning att ha som bröllopsgäst men inte lyckats hitta något. När jag var på väg att ge upp såg jag att MQ hade utförsäljning då de tydligen ska stänga sin butik i centrala Malmö. Jag tänkte skippa att gå in men gjorde det ändå så jag skulle känna att jag verkligen letat överallt.

Det var väldigt urplockat men så på en stång hänger en ljust rosa / ljust beige klänning från Dry Lake, ett märke jag inte visste mycket om innan. Den var dessutom till försäljning till ett superpris. Ytterligare 30% på redan 70% rea. Alltså vilket kap. Jag provade den och tyckte verkligen att den var superfin och skön. Jag älskar att man knyter med ett band i midjan så man själv kan bestämma hur tight man vill att den ska sitta. Man kan ju även välja om man vill ha själva knuten / rosetten fram, bak eller i sidan. Jag valde att knyta den baktill.

Jag älskade också att min klänning från Dry Lake täcker både axlar och knän vilket ofta är ett “krav” på bröllop och andra finare tillställningar. En klänning helt i min smak och jag fick den för endast 300 SEK 🙂 Jag kände mig verkligen fin i den och kunde även dansa i den. Perfekt!

Det känns som att Dry Lake kan bli en av mina favoriter bland designermärken. Klicka här för att komma till Dry Lake och Klicka här om du vill komma direkt till klänningen jag hade på mig. Den är lite mindre vit i verkligheten än den ser ut på bild 🙂

 

Bilder på min klänning från Dry Lake


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?