Löptur längs Ribban

Hej fina ni. Den här dagen har faktiskt gått sjukt snabbt. Jag glömde att äta lunch (!) och kom på vid två att det nog var dags. Händer typ aldrig, haha. Fick en hel del gjort med planeringen av alla olika evenemang vi ska ha nu under hösten.

Efter jobbet hade jag faktiskt både tid och lust att ge mig ut och springa. Det blev en liten springtur längs Ribban-stranden och lite längre och snabbare än förra löpturen. Och framför allt inget ont knä. Äntligen. Tänk att det funkade så mycket bättre utomhus än inne på ett löpband.

Carl har varit på middag med jobbet nu ikväll men kom hem för en stund sedan. Vå båda är upptagna med lite olika grejer den här veckan så vi får nog försöka få till vår standard date night i helgen istället.

Nu sova. God natt fina ni!:)

Följ:
Share:

Kommentera