Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kånken
Väska
Väska
Ankelboots
Kappa
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Kofta
Pullover
Knytblus
Skjorta
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Halsduk
Klänning
Bag
Grå kavaj
Kjol
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Ganni diadem
Klänning
Tory Burch
Kjol
Klänning
Kappa
Tröja
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Slipover
Kavaj
Kofta
Kofta
Stövel
T-shirt
Tröja
Kavaj
Klänning
Väst
Cardigan
Sneakers
Kavaj
Kjol
Kavaj
Moschino väska
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Tröja
Stenströms cardigan
Louis Vuitton väska
Kavaj
Kofta
Linne
Byxor
T-shirt
Blus
Väska
Blus
Kappa
Basker
Kappa
Kavaj
Kappa
Jacka
Halsduk
Knytblus
Kappa
Kavaj
Vit blus
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Linne
Slacks
Skinnkjol
Kavaj
Byxor
Klänning
Byxor
Cape
Väska
Väska
Klänning
Pälsjacka
Väska
Väska
Väska
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
örhängen
Jeans
Klänning
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Pullover
T-shirt
Pullover
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Kappa
Spegel
Steamer
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Linne
Kavaj
Klänning
Klännning
Skjorta
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klännning
Blus
Skjorta
Kjol
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Jacka
Skjorta
Kavaj
Väska
Boots
Kofta
13   72
67   352
74   482
55   491
44   466

Kronovalls vinslott

Kronovalls vinslott

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om det fantastiska Kronovalls Vinslott som vi bodde på den här helgen. Även bröllopsmiddagen och bröllopsfesten hölls där också. För mig och Carl var det första gången någonsin vi bodde på ett slott och det var verkligen helt fantastiskt och kändes ju oerhört lyxigt.

Hela Österlen är ju så himla fint så även vägen till själva Kronovalls Vinslott gjorde ju att resan dit från Malmö kändes mer än värd. När jag och Carl skulle checka in pågick det en slottsvandring och vinprovning inne i lobbyn. Han som höll i den tog en paus och hjälpte oss att checka in och gav oss nycklar. Vilken service! De som hade vinprovning verkade inte bry sig om att det blev ett litet avbrott och det var ju tur :).

Hela miljön ute och inne på slottet känns så pampig. Det var verkligen som ett sagoslott med en massa gamla möbler, guld, stora tavlor, mattor i den där riktiga slott-stilen som man ser i filmer typ. Wow. När vi kom in i vårt rum var det ju exakt sådan stil där också. Och en sänghimmel över sängen. Vackert! Jag och Carl hade absolut tillräckligt utrymme för vår packning och oss själva i rummet. Dock skulle vi inte spendera SÅ mycket tid där inne eftersom vi var på Kronovalls Vinslott för bröllopsfirande av vänner.

På både lördag och söndag fick vi njuta av frukosten på Kronovalls vinslott. Där fanns en massa gott såsom ost, chark, olika yoghurtsorter, bröd med mera. Mycket lokalt vilket såklart kändes bra. Frukostsalen var riktigt pampig, som man tänker sig en matsal på ett slott. Lyxigt.

Efter lördagens vigsel i Maglehems kyrka var det mingel i trädgården på Kronovalls vinslott. Och vilken trädgård de har! En riktigt stor och vacker slottsträdgård. Där kunde vi, och såklart även brudparet, få till riktigt fina bilder. På kvällen serverades bröllopsmiddagen i två av slottets matsalar. Det bjöds på en trerätters middag med goda viner som Kronovalls vinslott ordnade. Så god mat och även vinerna var fantastiska. Speciellt det röda. Som jag nämnde tidigare fick vi kalvtartar till förrätt, kummel till varmrätt och jag som glutenintolerant fick glass med kladdkaka till efterrätt medan de andra fick glass med bär, havregryn med mera. Själva bröllopsfesten hölls i Annexet, en byggnad tvärs över som också hör till Kronovalls Vinslott. Där blev det kaffe och tårta och en massa dans.

Det var en så himla fantastisk upplevelse vi alla hade på Kronovalls Vinslott. Själva firandet av brudparet såklart och även själva miljön på slottet. Väl värt ett besök. Kommer gärna tillbaka någon gång! 🙂

 

Bilder från Kronovalls Vinslott

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?