46   269
2   139
24   239
26   260

Bröllop för Frida och Niklas

Hej fina. I helgen har vi varit på Österlen och firat Frida och Niklas som nu blivit herr och fru Liberg. I fredags var det mingel och i lördags var själva vigseln, middagen och festen. Vigseln ägde rum i Maglehems kyrka och det var verkligen så fint! Så många gäster som var där för att fira dem och deras kärlek. Så fint det var!

Efter vigseln så blev det mingel på Kronovalls vinslott där vi även bodde under helgen. Man fick rejält mycket bubbel där i den vackra trädgården. Sedan var det då dags för middagen i en jättefin lokal inne i slottet. Där bjöds det på kalvtartar och kummel ❤️. Och dessert såklart. Jag fick glutenfri kladdkaka, glass m.m. Mums!

Sedan blev det en stor och lång fest och efterfest hela natten. Så fint och roligt bröllop och bröllopsfest! Tack för att vi fick vara med på er stora dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?