Jag kommer att gråta

Hej fina ni. OJoj idag finns inte mycket tid till att blogga. Tror inte det kommer vara så mycket tid till det under den här helgen faktiskt. Idag och imorgon är det bröllopsfest på Österlen. Idag förmingel och imorgon bröllop med fest för fina Niklas och Frida. Åh jag kommer verkligen gråta. Måste fixa näsdukar. Sist jag var på bröllop bölade jag verkligen och fick hålla för munnen då det verkligen hördes annars haha.

På söndag är det ju val och då jag och Carl inte riktigt vet när vi kommer hem på söndag så gick vi och förtidsröstade i måndags. Jag vill verkligen att alla går och röstar då det här valet känns väldigt avgörande på något sätt. Avgörande för hur vi ser på människors lika värde och möjligheter. Snälla förstå att just din röst visst kan vara avgörande och alla är intresserad av politik för alla vet någonstans hur man vill leva och det är politik som styr det till stor del.

SÅ. Gå och rösta på söndag!! 🙂

Följ:
Share:

Kommentera