Date night med råbiff och äppelpaj

Hej fina ni. Igår var det Carl som ansvarade för vår date night. Han kom hem vid sjutiden och hade handlat ingredienser till min favoriträtt: råbiff! Vi brukar ha de klassiska tillbehören äggula, lök, kapris. Nu testade vi att ha picklad lök, senapsmayo och chips också. Mums!

Han fixade också en jättegod äppelpaj till efterrätt. Till den hade vi lite vaniljglass. Så gott! Jag älskar vår rutin att ha date night en gång i veckan. Ibland är vi båda upptagna med annat så vi inte hinner men nästan varje vecka lyckas vi hitta en dag då vi båda är hemma och vi kan ha kvalitetstid.

Idag blir det jobb på kontoret men jag måste flexa ut tidigare då vi ska åka till Österlen på bröllopsfest. Det ska bli så kul! Idag blir det nog lite stressigt men ser verkligen fram emot helgen sen ?. Trevlig dag fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera