Date night och helgplaner

God morgon fina ni. Det har gått sådär att gå upp tidigt den här veckan, det vill säga kl 5 istället för 6. Blir nog inte så ofta som jag först tänkte att det skulle bli. Det är ju mörkt ute vid den tiden.

Tänk att det redan är torsdag. Ikväll blir det date night och Carl står för att fixa den ikväll. Vi brukar köra varannan gång. Nu på sistone har vi valt att vara hemma på våra date nights då vi har varit hemifrån så mycket på helger och så nu ett tag.

Och i helgen blir det Österlen för att gå på Niklas och Fridas bröllop. Det kommer att bli mycket roligt och så fint. Kommer gråta järnet tror jag. Blir lätt rörd nuförtiden. Måste ladda upp med näsdukar.

Vad ska ni hitta på i helgen??

Nedan ännu en bild på mig i min topp från Rosemunde. Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera