Annons: Shoppa min stil

Kappa
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
T-shirt
Väst
Pullover
T-shirt
Skjorta
Linne
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Bag
Jeans
Ankelboots
Klänning
Blus
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
T-shirt
Sneakers
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Klänning
Vit blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
T-shirt
Byxor
Väska
Linne
Kappa
Kofta
Slacks
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Blus
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Blus
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Byxor
Cape
Skinnkjol
Byxor
Slingbacks
Kavaj
Väska
Tröja
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Kofta
Kappa
Basker
Kappa
Pälsjacka
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Slipover
Grå kavaj
Kofta
Linne
Klännning
Väska
Väska
33   295
39   354
38   425
36   398
55   443

Fejkkonto i mitt namn

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Imorse upptäckte jag en så konstig grej. Någon (person eller bot) har skapat ett fejkkonto i mitt namn och använder mina bilder på Instagram. Helt plötsligt började en Paola Andrea att följa mig och när jag gick in för att titta närmare på “hennes” profil såg jag att det var bara bilder på mig, även profilbilden. Så absurt det kändes. Har i alla fall anmält kontot nu och jag blir jätteglad om ni vill göra det samma så kontot raderas.

 

Update: Kontot är raderat. TACK alla som hjälpt till att anmäla det 🙂

 

TACK!

paolaandrea

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?