Atmosfär i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet vid femtiden mötte jag upp Anna i stan för att fota och sedan äta middag på restaurang Atmosfär i Malmö. Det är ett av mina favoritställen här i stan. Det brukar även vara sol lite längre där än på andra ställen.

Vi strosade lite på stan innan vi sedan promenerade till Davidshallstorg för att fota. Kände mig inte helt i form av någon anledning men så är det ju ibland. Efter att mitt minneskort blivit fullt och Annas mobilbatteri tagit slut gick vi till Atmosfär i Malmö för middag.

Ingen av oss var jättehungrig så vi tog två lite mindre mellanrätter: råbiff och pilgrimsmussla. Så gott. Ni vet ju att jag älskar råbiff. Det var så kul att bara sitta och umgås. Vi hade inte setts på ett tag då Anna haft semester och varit i Kroatien. Det är så kul att hänga med Anna.

Hon är liksom helt orädd rättfram så man vet aldrig vad som kan hända haha ?❤️. Nu ville hon ladda sin telefon på uteserveringen och enda uttaget satt högt upp i en sådan där värmelampa. Då bad hon en i personalen att klättra upp och sätta hennes telefon på laddning där uppe. Det var en rolig syn ?.

Hoppas vi kan ses snart igen. En bild från fotosessionen nedan. Linne från Rosemunde, :).

Följ:
Share:

Kommentera