Annons: Shoppa min stil

Vit blus
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kjol
Pullover
Blus
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Skjortklänning
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
Ankelboots
Basker
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Sneakers
Väska
Slipover
Klännning
Klänning
Skinnkjol
Knytblus
Bag
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Slacks
Väst
Tröja
Kappa
Klännning
Pullover
Skjorta
Klänning
Jeans
Väska
Linne
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Pullover
Cape
Kappa
Blus
Linne
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Kjol
Klänning
Byxor
Väska
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Satinkjol
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Väska
Blus
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
Kofta
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Skjorta
Halsduk
Stickad klänning
Klänning
Kappa
Väska
Knytblus
Kavaj
Väska
Skjorta
Kappa
Blus
Pälsjacka
Kappa
Byxor
42   343
40   392
44   442
37   410
38   416

Förläng sommaren med Fresita – mousserande vin med jordgubbar

Förläng sommaren med Fresita – mousserande vin med jordgubbar

Hej fina ni. Nu när det har blivit september vill man ju egentligen försöka förlänga sommaren. Det är fortfarande mycket sol och även riktigt varma dagar och kvällar så jag vill absolut fortsätta att ha klänningar med bara ben, hänga på uteserveringar och dricka somriga drinkar och somrigt vin.

Jag fick hem en flaska Fresita som är ett mousserande vin smaksatt med jordgubbar. För ett tag sedan fick jag möjlighet att testa det tillsammans med Charlotta. Vi trodde att det skulle vara lite sötsliskigt men blev positivt överraskade då det istället var mycket torrare än vi trodde och riktigt gott. Det smakade verkligen mycket jordgubbar! Vi drack Fresita i champagneglas och till vinet hade vi bakat en sockerkaka. Så gott. Och vinet passade perfekt till en sådan dessert.

Fresita är då ett chilenskt mousserande vin som är gjort på druvorna Muscat (80-85%), Chardonnay (5%) och Sauvignon Blanc (5%). Efter att vi besökte Champagne har jag blivit mycket mer intresserad av vin och det är så kul att prova nya sorter. Fresita innehåller även handplockade färska jordgubbar och innehåller inget tillsatt socker eller kemikalier. Det både doftar och smakar sommar. Perfekt under sommaren eller som nu när hösten är nära men man vill hålla kvar sommaren ett tag till :).

Detta vin finns att köpa på Systembolaget och om du vill veta mer kan du läsa om det där 🙂

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?