Hemma-yoga för nybörjare

Hemma-yoga för nybörjare

God morgon fina ni. Idag fick det bli en tidig morgon. Har ju sovit sjukt mycket nu under helgen så nu kunde jag allt gå upp lite tidigare:).

I helgen testade jag något som var helt nytt för mig. Yoga. Jag har ju saknat en träningsform som passar mig och som jag tycker är roligt. Många av er läsare har tipsat om yoga och nu testade jag äntligen ett pass hemma-yoga för nybörjare. Jag hittade en tjej på YouTube som lägger ut lite olika pass hemma-yoga för nybörjare och de verkar passa mig perfekt.

Mitt primära mål är att träna regelbundet och bli mindre stel. Sedan vill jag såklart bli vig och stark också. Än så länge känns det mycket bra. Hon som har dessa pass med hemma-yoga för nybörjare heter Anna och ni hittar hennes kanal här: Annas Yogastudio .

Hoppas jag fortsätter att gilla yoga så jag kan börja träna mer regelbundet. Nu kaffe. Ha en underbar dag!?

Följ:
Share:

Kommentera