Annons: Shoppa min stil

Slacks
Klänning
Linne
Väska
Väska
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Pullover
Linne
Kofta
Kappa
Slingbacks
Blus
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
Klännning
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Byxor
Kofta
Väska
Klännning
Väst
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Väska
Väska
Klänning
Cardigan
Slipover
T-shirt
Skjorta
Väska
Kofta
Sneakers
Skjorta
Kappa
Skjorta
Basker
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Bag
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Vit blus
Kofta
Blus
Blus
Grå kavaj
Cape
Jeans
Väska
Klänning
Tröja
T-shirt
Knytblus
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Kofta
Pullover
Kostymbyxa
Kofta
Kappa
Väska
Knytblus
Satinkjol
Ankelboots
Klänning
Pullover
Kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Blus
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Kappa
12   202
44   369
40   397
44   445
37   410

Hemma-yoga för nybörjare

Hemma-yoga för nybörjare

God morgon fina ni. Idag fick det bli en tidig morgon. Har ju sovit sjukt mycket nu under helgen så nu kunde jag allt gå upp lite tidigare:).

I helgen testade jag något som var helt nytt för mig. Yoga. Jag har ju saknat en träningsform som passar mig och som jag tycker är roligt. Många av er läsare har tipsat om yoga och nu testade jag äntligen ett pass hemma-yoga för nybörjare. Jag hittade en tjej på YouTube som lägger ut lite olika pass hemma-yoga för nybörjare och de verkar passa mig perfekt.

Mitt primära mål är att träna regelbundet och bli mindre stel. Sedan vill jag såklart bli vig och stark också. Än så länge känns det mycket bra. Hon som har dessa pass med hemma-yoga för nybörjare heter Anna och ni hittar hennes kanal här: Annas Yogastudio .

Hoppas jag fortsätter att gilla yoga så jag kan börja träna mer regelbundet. Nu kaffe. Ha en underbar dag!?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?