16   125
47   304
2   154
24   247

Säker på min röst i valet

Hej finingar. Idag har jag haft en så himla skön dag. Den började med sovmorgon och sedan en lång frukost. Vid tolv gav jag mig ut på en promenad. Det var inte jättesoligt men sådär härligt friskt i luften. Jag fick en massa energi:). Sedan kom jag hem och såg sista avsnittet av Jenny och Steffos möte med partiledarna. Så bra med lite mer personliga intervjuer och intressant att få höra om hur de utvecklade sina politiska värderingar och ståndpunkter.

Jag har velat lite fram och tillbaka mellan olika partier inför det här valet. Sedan när jag väl bestämde mig kändes det liksom så rätt och självklart. Jag kan säga att de här intervjuerna med de olika partiledarna har gjort mig ännu säkrare på min röst i detta val! Jag och Carl tänkte gå och förtidsrösta på tisdag på vår date night ?.

Nu sova. God natt fina ni! ❤️

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Anna S
  3 september, 2018 / 15:43

  Vem ska DU rösta på då?

  • Maria
   Författare
   3 september, 2018 / 15:45

   En parti som bryr sig om miljö och alla människors lika värde 🙂

Kommentera


Söker du efter något?