12   144
25   231
28   293
41   377

Det som göms i snö

Det som göms i snö

Hej fina ni. Idag har jag haft en skön dag och fått en hel del gjort!:) Dessutom avslutades en massa av mina annonser på Tradera och jag fick en hel del för några av plaggen jag la ut. Särskilt märkeskläder från populära märken går bra att sälja där. Kul! Jag älskar second hand och tycker att fler borde sälja av det som inte används, plus handla second hand såklart.

Ikväll har jag börjat se GW Perssons nya TV-serie Det som göms i snö. Den går på Kanal 5 / Dplay och jag är så glad över att Dplay äntligen funkar med Chromecast. Jag älskar att se på TV-serier. Lägger en masa tid på det. Älskar att bara komma in i en annan värld typ. Har sett två avsnitt av Det som göms i snö hittills. Rekommenderas!:)

Hoppas att ni har haft en underbar dag!:)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?