Annons: Shoppa min stil

Väska
Slingbacks
Halsduk
Klänning
Slipover
Linne
Väska
Kappa
Pullover
Linne
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Bag
Väska
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
T-shirt
Slacks
Väska
Klänning
Ankelboots
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Pullover
Blus
Kjol
Grå kavaj
Väska
Cape
Cardigan
Kostymbyxa
Boots
Väska
Vit blus
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kofta
Kofta
Blus
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Väst
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Sneakers
Byxor
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Byxor
Basker
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Stövel
Halsduk
Klänning
Kappa
Klänning
Pullover
Skjorta
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Tröja
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Klännning
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Skinnkjol
T-shirt
örhängen
Blus
Kofta
Kavaj
Knytblus
Satinkjol
Byxor
Väska
T-shirt
Tröja
Jacka
Kjol
Tröja
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Jeans
Kappa
Skjortklänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Linne
Skjorta
Klänning
Pullover
Klänning
Kofta
Jacka
Kjol
Rosa kostymbyxor
46   260
55   453
24   462
37   339
37   412

Helgens planer och måsten

God morgon fina ni. Äntligen fredag! Bästa dagen på veckan. Älskar såklart även lördagar men på just fredagar är det en extra härlig känsla. Idag är det lite lugnare på jobbet tror jag då jag hunnit beta av en del under veckan. Det kommer att bli en väldigt lugn helg för mig och det känns så skönt. Det har varit och kommer att vara mycket på helgerna så det är skönt med enstaka helger utan planer.

Jag har några saker som jag har tänkt ta tag i, bland annat måste jag fixa en del med mitt företag då jag ska träffa min redovisningskonsult Anna nästa vecka. Sedan fortsätta sälja av kläder, skor och väskor. Har fått en hel del sålt nu så det är bara att fortsätta!

Men först kaffe. Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?