Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Knytblus
Bag
Pullover
Kavaj
Väska
Blus
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Klänning
Kappa
Slacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Slipover
Ankelboots
Basker
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Vit blus
Kappa
Pullover
Pullover
Pälsjacka
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Kjol
Klänning
Byxor
Skjorta
Väska
Jeans
Väska
Halsduk
Satinkjol
Väska
Tröja
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Skjorta
Klännning
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
T-shirt
Pullover
Väst
Väska
Klänning
Linne
Kofta
Slingbacks
Väska
Väska
Sneakers
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kappa
Byxor
Klänning
Klänning
Knytblus
Knytblus
Blus
Linne
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Blus
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Klännning
T-shirt
Linne
Väska
21   255
33   400
36   396
55   437
45   526

Gräsänka

Hej fina. Den här helgen blir jag faktiskt lite gräsänka då Carl kommer att vara iväg mycket. Men jag kan trivas med lite egentid. Idag var det en bra dag på jobbet och vid halv fem gick jag för dagen och strosade runt lite i second hand-butiker i stan. Fyndade ett par kostymbyxor!

Ikväll har jag sett dokumentärer och bara tagit det lugnt. Imorgon ska jag ha en riktig fixardag tänkte jag. Fixa med företaget, posta paket med kläder jag fått sålt, lägga upp fler kläder till försäljning, städa lite med mera. Snart läggdags. God natt finingar!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?