Fina handdukstorkar

Fina handdukstorkar – Blogginlägg i samarbete med Badshop.se

Hej fina ni. Hoppas ni har en härlig torsdag. Jag tänkte fortsätta att tipsa er om lite inredning här på bloggen och framför allt en så himla smart grej till badrummet som jag och Carl har, en handdukstork. Jag hade inte haft en sådan tidigare i något av mina boenden men det känns verkligen som en lyxig och fiffig grej!

Jag älskar att vår handdukstork både gör så att våra handdukar torkar snabbt och att den kan fungera som en värmekälla i vårt badrum. Det uppskattas speciellt nu på hösten och vintern såklart då jag är väldigt frusen av mig. Vi använder vår handdukstork främst för just handdukar men det händer att vi även hänger upp typ fuktiga badkläder och annat som vi vill få torkat på den.

För mig som gillar inredning och bryr mig mycket om designen och stilen i hemmet är det ju också ett stort plus att hitta en fin handdukstork. En webbutik som säljer fina handdukstorkar av bra kvalitet är Badshop.se. De erbjuder en massa olika varianter i olika storlekar och prisklasser så där finns något för alla. Vissa som de har i sitt sortiment har även en sådan där smart timer så man kan ställa in exakt hur länge man vill och behöver ha igång den.  Nedan hittar ni några av mina favoriter bland alla fina handdukstorkar hos Badshop (bilderna lånade från Badshop.se). Spana in och hitta dina egna på sajten! 🙂

 

Fina handdukstorkar

handdukstork
Jag och Carl har en sådan här väldigt enkelt handdukstork i vårt badrum. Vi är mycket nöjda med den!:)

 

Gillar verkligen designen på denna handdukstork Hafa Original i vitt. Passar perfekt för alla som är som jag och gillar den minimalistiska skandinaviska stilen.

 

handdukstorkar
Här är en fin lite mindre handdukstorkare som passar perfekt om man vill spara utrymme :). 

 

 

 

 

Följ:
Share:

Kommentera