17   139
47   309
2   157
24   248

Eatery Social Malmö

Eatery Social Malmö

Hej finingar. Idag har jag haft lite flyt på jobbet. Det är en så härlig känsla! Efter jobbet mötte jag upp Charlotta på Eatery Social Malmö. Det är en restaurang som ligger på nedre plan i Malmö Live. Lite mexican street food. Älskar det! Jag valde att äta chili con carne på högrev. Mums! Det här är andra kvällen jag äter ute den här veckan så nu får jag ta några middagar hemma. Men jag älskar verkligen att träffa vänner ute. Äta, umgås och titta på folk.

Eatery Social är faktiskt en av mina favoritställen i Malmö. Älskar atmosfären! Tips om du letar restaurang här i stan! Ikväll har vi planerat lite roliga grejer för hösten. Den kommer att bli helt toppen och tiden kommer nog att gå riktigt snabbt!

Nu sova. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?