14   106
47   297
2   148
24   247

Lite smått panik

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag! Idag hade jag tänkt låta mig själv sova till klockan sex men vid fem kände jag mig utvilad så jag klev upp då. Har mycket att göra idag så bra att dra igång tidigt.

Igår efter jobbet gick jag en sväng på stan. Har haft lite smått panik över att hitta en fin klänning till de två bröllop vi ska på nu i höst. Den (enda) klänning jag har som funkar till mörk kostym har jag haft på de andra bröllop vi varit på den senaste tiden. Nu hittade jag en klänning helt i min smak från Dry Lake.

Jag gick runt i varenda butik och även om jag kunde tänka mig att betala lite mer för en sådan klänning lyckades jag inte hitta någon. Innan jag gav upp helt valde jag att gå in på MQ som hade utförsäljning och där hittade jag den här klänningen som hade 30% rabatt på redan 70% rabatt så det blev verkligen ett kap ??. Ni får se om lite mer än en vecka!

Igår kväll hade vi även date night här hemma. Lagade laxpasta som jag tycker blev riktigt god! Kanske delar recept någon dag här. Mysig kväll! Nu kaffe. Ha en underbar dag!

En bild från min och Annas senaste photo shoot nedan. Den ser så höstig ut på något sätt. Mer om looken i ett annat inlägg :).

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?