27   239
33   303
35   352
35   343

Kasai in the sky

Kasai in the Sky

Hej finingar. Ikväll har jag umgåtts med fina Marie på restaurang Kasai in the sky som ligger i Studio-huset här i Malmö. Vi hade inte setts sedan min 30-årsfest som var för mer än en månad sedan. Kul att få höra om det senaste och bara umgås. ❤️ Vi kunde även fira lite att vi varit vänner i sju år. Bra med Facebook som håller koll på sådant! För sju år sedan lärde vi känna varandra när vi båda var utbytesstudenter i Kanada. Härlig tid! Så glad över att vi bor i Malmö båda två nu!

Det här var andra gången jag var på Kasai in the sky i Malmö. Första gången var i början av juli, med Anna. Den gången fick vi med oss varsin rabattkupong som jag kunde använda ikväll. Perfekt:). Jag och Marie valde att dela på två mellanrätter, ryggbiff och kyckling, och vi fick verkligen in hur mycket mat som helst! Orkade inte allt tyvärr men det var verkligen gott!

Kommer absolut att bli fler besök på Kasai in the sky. Jag tänkte först att det var ett ställe som känns nice på sommaren men även nu när det var mörkt och satt inomhus i restaurangen var det mycket trevligt.

Nu ska jag och Carl lägga oss :). God natt finingar!

Bilder från Kasai in the sky

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?