Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Linne
Cardigan
Kjol
Klänning
Kavaj
Klännning
Ankelboots
Klänning
Jeans
Linne
Byxor
Kavaj
Klänning
25   327
79   512
48   534
40   603
59   664

Tyckte inte om mina ben

Hej fina ni. Jag tänkte visa er några bilder från min och Annas photo shoot förra veckan. Vi sågs för en After Work en dag efter jobbet för att fota, äta och bara umgås. Så mysigt! Carl var iväg med kameran i helgen så därför har jag inte kunnat föra över bilderna förrän nu. Min Instagram har blivit väldigt modeinriktad medan bloggen är mer personlig och livsstilsorienterad. Jag tänkte i alla fall försöka få in lite mode i bloggen också i lagom dos. Nåt outfitinlägg i veckan efter en sådan här photo session.

På den här träffen hade jag på mig en idag typisk outfit för mig. Mycket svart och vitt, högklackat, solglasögon och rött läppstift. Det känns som att jag i stort sett bor i mina svarta jeans, jag verkligen älskar dom. De kommer från Zara och är så sköna och tappar inte formen.

Dock har det funnits perioder i mitt liv då jag inte alls velat ha jeans. Jag tyckte konstigt nog inte om mina ben och fick ångest varje gång jag skulle behöva prova jeans för att jag ofta behövde gå upp en eller två storlekar jämfört med andra plagg. Som att det spelar någon roll liksom :/. Jag är helt enkelt lite kurvig och då fattade jag inte att det fanns olika modeller på jeans som passar för olika kroppar. När jag väl lyckades hitta ett par jeans trivdes jag heller inte så bra i dom. Jag tyckte att leggings kändes mer smickrande för att jag då kunde dölja mina “kurvor” bättre med klänningar med vid nederdel.

Så synd att jag kände så. Att jag drömde att ha de där modellbenen till min 160 cm långa kropp. Det är ju helt enkelt så att alla ser olika ut och alla kroppar är vackra. Idag gillar jag mina former och älskar att ha jeans och andra byxor 🙂

 

Kofta och linne från H&M // Jeans från Zara // Väska från Carin Wester hos Åhléns (affiliatelänk)  // Solglasögon från K. Cobler hos Scorett // Skor från Din Sko


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?