Har fått pussla om lite

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er denna tisdag! Jag kör en tidig morgon idag igen. Det är faktiskt skönt när man väl kommit upp och de hör två dagarna har jag knappt känt mig trött när klockan har ringt. Idag blir det en heldag på kontoret och jag hoppas på bättre flyt idag.

Det har varit riktigt kallt på kontoret den senaste veckan. Jag hoppas verkligen att de slår på mer värme snart. Mina händer blir helt iskalla och idag ska jag nog ta dit en extra varm kofta. Igår eftermiddag gjorde jag även en Varma Koppen-soppa som jag satt och värmde mig på.

Ikväll blir det date night med Carl. Vi har ju som ni säkert vet haft onsdagar som vår date night men nu spelar Carl padel på onsdagar så vi har fått pussla om lite ?. Det är jag som ansvarar för middagen ikväll men jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska hitta på. Får fundera under dagen. Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera