Fina mattor till hemmet

Fina mattor till hemmet – blogginlägg i samarbete med Trendcarpet.se

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag! Jag har betydligt bättre flyt den här dagen och tänkte fortsätta lite på inredningstemat här i bloggen. Jag känner mig pepp igen att fixa i min och Carls lägenhet. Det var längesedan vi gjorde om något. Jag är nöjd med grunden men skulle på något sätt vilja göra det mysigare. Jag känner helt enkelt att jag hittills varit lite för minimalistisk och lite feg. Nu tänker jag mig mer fluffiga kuddar, fler växter, mattor, flera tavlor och annat till väggarna och mycket mer man skulle kunna ta in för en mer hemtrevlig atmosfär.  Frågan är bara vad man ska börja med.

En butik som har en massa fina mattor är Trendcarpet.se. Det är en webbutik som erbjuder ett brett och varierat sortiment mattor med högkvalitet. De har alla möjliga varianter av mattor i olika stilar, storlekar och material. Allt från orientaliska mattor till trasmattor och fårskinn. Jag har kikat runt massor på sajten och hittat flera som jag kan tänka mig att ha i vår lägenhet. Jag känner att jag är på jakt efter mattor till i stort sett varje rum. Nedan hittar ni mina favoriter bland alla fina mattor på Trendcarpet.se. Gå in på sajten och hitta och shoppa dina egna favoriter!

 

Fina mattor

 


Vi har en väldigt lång och smal hall där hemma och just nu känns den väldigt tom. En sådan här fin längre Beni Ourain-matta hade nog passat jättebra och skapat mer mysfaktor direkt när man kommer hem till oss. Det finns hur många varianter av denna kategori och mönster på sajten.

 

Ullmatta - Wellington (vit)
Jag kan inte rå för att jag älskar vitt, även på mattor. Är på jakt efter en fin matta att ha under vårt marmorbord i vardagsrummet och denna ullmatta kan vara ett alternativ. Eller kanske till sovrummet?

 


Eller så vågar jag satsa på mönstrat i vardagsrummet och slår till på den här ullmattan?

 

 

 

 

Följ:
Share:

Kommentera