Annons: Shoppa min stil

Slacks
Stickad klänning
Jacka
Kjol
Blus
Klännning
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
Väst
T-shirt
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Cardigan
Kofta
Byxor
Skjorta
Kappa
Kappa
Jeans
Väska
Klänning
Klänning
Linne
Kofta
Slingbacks
Klännning
Blus
Kofta
Väska
Kavaj
Cape
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Kostymbyxa
Kjol
Byxor
Vit blus
Väska
Linne
Klänning
Skjorta
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Knytblus
Knytblus
Tröja
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Byxor
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Skjortklänning
Linne
Sneakers
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Bag
Klänning
Kappa
Byxor
Klänning
Pullover
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Pullover
Klänning
Pullover
Satinkjol
Kjol
Jacka
Halsduk
Basker
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Boots
Klänning
Skjorta
Skinnkjol
Skjorta
T-shirt
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Kappa
Stövel
Klänning
Skjorta
Kjol
T-shirt
örhängen
Kjol
Klänning
Tröja
Halsduk
Tröja
Väska
Skjorta
Slipover
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
9   122
41   324
49   363
55   499
24   465

Fina mattor till hemmet

Fina mattor till hemmet – blogginlägg i samarbete med Trendcarpet.se

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag! Jag har betydligt bättre flyt den här dagen och tänkte fortsätta lite på inredningstemat här i bloggen. Jag känner mig pepp igen att fixa i min och Carls lägenhet. Det var längesedan vi gjorde om något. Jag är nöjd med grunden men skulle på något sätt vilja göra det mysigare. Jag känner helt enkelt att jag hittills varit lite för minimalistisk och lite feg. Nu tänker jag mig mer fluffiga kuddar, fler växter, mattor, flera tavlor och annat till väggarna och mycket mer man skulle kunna ta in för en mer hemtrevlig atmosfär.  Frågan är bara vad man ska börja med.

En butik som har en massa fina mattor är Trendcarpet.se. Det är en webbutik som erbjuder ett brett och varierat sortiment mattor med högkvalitet. De har alla möjliga varianter av mattor i olika stilar, storlekar och material. Allt från orientaliska mattor till trasmattor och fårskinn. Jag har kikat runt massor på sajten och hittat flera som jag kan tänka mig att ha i vår lägenhet. Jag känner att jag är på jakt efter mattor till i stort sett varje rum. Nedan hittar ni mina favoriter bland alla fina mattor på Trendcarpet.se. Gå in på sajten och hitta och shoppa dina egna favoriter!

 

Fina mattor

 


Vi har en väldigt lång och smal hall där hemma och just nu känns den väldigt tom. En sådan här fin längre Beni Ourain-matta hade nog passat jättebra och skapat mer mysfaktor direkt när man kommer hem till oss. Det finns hur många varianter av denna kategori och mönster på sajten.

 

Ullmatta - Wellington (vit)
Jag kan inte rå för att jag älskar vitt, även på mattor. Är på jakt efter en fin matta att ha under vårt marmorbord i vardagsrummet och denna ullmatta kan vara ett alternativ. Eller kanske till sovrummet?

 


Eller så vågar jag satsa på mönstrat i vardagsrummet och slår till på den här ullmattan?

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?