Fin badrumsbelysning

Fin badrumsbelysning – blogginlägg i samarbete med Elbutik.se

Hej fina läsare. Hoppas att allt är bra med er denna måndag, första dagen på en ny vecka :). Idag tänkte jag tipsa er om en webbutik som heter Elbutik.se som har sålt elprodukter på nätet ända sedan 2005. De har även fått en massa priser för sitt verksamhet :). De säljer bland annat säljer en massa fin badrumsbelysning på nätet. När det kommer till belysning i badrummet tycker jag att det är oerhört viktigt att den är bra, särskilt hemma hos oss där det inte finns några fönster i badrummet.

Jag gör ju mig i ordning i badrummet. Sminkar mig, fixar håret, plockar ögonbrynen med mera och då är det ju viktigt att det är bra badrumsbelysning för annars finns ju risk att man gör fel. Vi har lampor i både taket och i själva väggskåpet där vi har spegel så ljuset är rätt bra faktiskt. Dock skulle jag vilja ha ännu mer lampor och framför allt en sådan där sminkspegel med inbyggd lampa.

Har spanat in mina favoriter i kategorin badrumsbelysning hos Elbutik.se som ni hittar nedan. Kika gärna in på deras sida och hitta era egna favoriter till era badrum :). Nu ska jag fortsätta jobba på här på kontoret. Ha en fortsatt underbar måndag fina ni som läser!

 

badrumsbelysning

Hur praktiskt är det inte att ha en sminkspegel med inbyggd belysning? Denna Airam Spa Cabo Mirror spegellampa har spegel på varje sida och ger tre gångers förstoring! En bordsspegel som man kan ställa där det passar i badrummet.

 

badrumsbelysning 2
Den här spegellampan från Nordlux fäster man på väggen så den tar ingen extra plats i badrummet. Även den ger tre gånger förstoring vilket är perfekt när man ska sminka sig eller plocka ögonbrynen till exempel.

 

 

badrumsbelysning
Gillar även designen på dessa badrumslampor från Philips. Perfekt när man kan justera lamporna! 🙂 Vi har liknande i andra rum i lägenheten. Så praktiskt!

 

 

 

 

Följ:
Share:

Kommentera